2777
2789
عنوان

جلٌ الخالق لباس جنسیت ندارع

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 51 پست
خدا خیرتون بده این شد حرف حساب والا از اول همینو میگفتین خب حرص ک چه عرض کنم به مرز جنون رسیده بودم ...

نمیشه😂😂دخترا موجودای عجیبی ان مدل مو پسرونه بهشون میاد مدل موی دخترونه بهشون میاد واسه لباسام همین داستانه

ولی دلیل نمیشه یه مرتیکه ای دامن چین چینی بپوشه عشوه خرکی بندری بیاد😐

بوده همچین شخصی ؟؟!   اگه بوده ک فک نکنم بشه بهش گفت مرد یا مرتیکه  جنسیت سوم 🗿🗿

و بــیـن👈 مـغـرور👉 بــودن و👈 بیـشعـور👉 بودن تـفاوتـهای ظـریفیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه😂😂دخترا موجودای عجیبی ان مدل مو پسرونه بهشون میاد مدل موی دخترونه بهشون میاد واسه لباسام همین ...

اگه نظر منو کسی بپرسع ک امیدوارم نپرسه شما خانما فقط ولع لباس دارین وگرنه بخدااا لباس زنونه صد برابر شمارو خوش تیپ تر نشون میده اما لباس مردونه به تن شما زار میزنه به علت فیزیک ظریف ولی اوکی هرکس هرچی دوست داره بپوشه😎🥲

وا خب سلیقشه

خداااای من الان نفهمیدم فنش بودی یا هیتر🤦 ،چون گفتی مرتیکه🤦🤦 !! منم پریدم بهش دیگه ، ولی خب آدمای تراجنسیتی مشکلی ندارن میپوشن

نخیرم همه چی بهمون میاد

وااای بازهم برگام میگم چرا با بقیه فرق دارین شما هم مثه من تازه ورود هستی البته اولین نفری هستین دوماه ازش جلو ترم ،.  آخه اینجا کسانیکه سابقه بیشتری تو سایت دارن یجوری برتری حس میکنن دارن و بقولی کسر شأن هست با پایینترا هم کلوم بشن🤦🤦🥲🤣 حتما راجع به این هم تاپیک خواهم زد 

وااای بازهم برگام میگم چرا با بقیه فرق دارین شما هم مثه من تازه ورود هستی البته اولین نفری هستین دوم ...

فقط قسمت دوماه جلوترم با افتخار😎🤦🤦

مرتیکه که بود ولی دلیل نمیشه مسخرش کنیم

اوکی🙏👍 مرتیکه محترم هستن ایشون 😢فقط عمرا دیگه راجع بهش سرچ کنم از وقتی فهمیدم این آقا دامن کوتاه میپوشه میترسم ببینم 😢