آرواره مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 329 عنوان از بلاکی درش بیارم پیام میده🥺🥺 102 بازدید | 21 پست 2 ماهه کات کردیم درواقع من کردم الانم هي چکش میکنم برگشته به اکسش 4 ماهم باهام بودیم سه هفته قبل پیام داد که کارت دارم جواب بده ندادم چون فهميده بودم برگشته به اکسش الانم با اونه چون همو فالو کردن 😭 دلم میخواد برگرده پشمون شه 🥲 دیروز | 22:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mdhrjcjsn عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 2376 هعی ایشالله ک برگرده من چی بگم ازخودم،خیلی ناراحتم 😔🥺خیلی ناراحتم دلم میخواد گریه کنم تااین حد🥺😭😢هعی
آرواره مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 329 ارزشت و حفظ کن🙏🏻 واقعا بابت از خودم شرم سارم ولی از ذهنم بیرون نمی ره مدام جلو چشممه
آرواره مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 329 هعی ایشالله ک برگرده من چی بگم ازخودم،خیلی ناراحتم 😔🥺خیلی ناراحتم دلم میخواد گریه کنم تااین حد🥺😭 ... 😐😐😐😐
darkkkkk عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 2343 واقعا بابت از خودم شرم سارم ولی از ذهنم بیرون نمی ره مدام جلو چشممه اوکی توذهنت باشه اما به اون انتقال نده همین که فکر کنی لحظه ای تورو ترجیح داده کافیه برای رفتنت💗
آرواره مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 329 اوکی توذهنت باشه اما به اون انتقال نده همین که فکر کنی لحظه ای تورو ترجیح داده کافیه برای رفتنت💗 پس چرا دو یه ماه بعد پیام داد زنگ زد که جواب کارت دارم ☹️
darkkkkk عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 2343 پس چرا دو یه ماه بعد پیام داد زنگ زد که جواب کارت دارم ☹️ داری خودت میگی دو ماه بعد ! اون دو ماه کجا بود عزیزم ؟ تو بغل یکی دیگه
darkkkkk عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 2343 پس چرا دو یه ماه بعد پیام داد زنگ زد که جواب کارت دارم ☹️ کاراش هم بمونه برا همونی که پیشش بود
آرواره مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 329 داری خودت میگی دو ماه بعد ! اون دو ماه کجا بود عزیزم ؟ تو بغل یکی دیگه پشت سر اون خیلی بد میگفت حالا باورم نمیشه برگشته پیش اون حتی دختره میدونست با منه قرار بود این ماه عقد کنیم 🙂 💔
آرواره مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 329 کاراش هم بمونه برا همونی که پیشش بود تازگیا یه پست گذاشته غمگین عاشقانه من چرا فک میکنم اون واسه منه 😞
darkkkkk عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 2343 پشت سر اون خیلی بد میگفت حالا باورم نمیشه برگشته پیش اون حتی دختره میدونست با منه قرار بود این ماه ع ... وای عقد😐 دختر این داره تورو بازی میده ! من فک میکردم دوستی سادست ...تو حاضری با چنین دروغگویی بری زیر یه سقف؟ لطفاً انتخاب عاقلانه کن
darkkkkk عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 2343 تازگیا یه پست گذاشته غمگین عاشقانه من چرا فک میکنم اون واسه منه 😞 خب واسه تو باشه ! فک نمیکنی اینا فیلمه؟ عزیزم معنی دوست داشتن و میدونی؟ به خودت بیا لطفاً خودت و کوچیک نکن من تجربه دارم نکن لطفاً داغون میشی
آرواره مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 329 وای عقد😐 دختر این داره تورو بازی میده ! من فک میکردم دوستی سادست ...تو حاضری با چنین دروغگویی بری ز ... نه دوست نبودیم خواستگارم بود خیلی عجله داشت واسه عقد من هی عقب مینداختم خانوادهام میدونستن این عجله اش منو به شک مینداخت رفتار مشکوک میکرد