2777
2789
عنوان

جلٌ الخالق لباس جنسیت ندارع

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 51 پست
وااای بازهم برگام میگم چرا با بقیه فرق دارین شما هم مثه من تازه ورود هستی البته اولین نفری هستین دوم ...

😂😂😂😂خدای من 

ن دیگه میدونی من کاربر 1400 ام باورت میشه الان با کاربری ناشناس اومدم تا الان 10 تا کاربری تعلیق کردم بخدا😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا زار بزنه به من میاد😐

خب بابا نظر مو گفتم ،سلیقه مو گفتم ,مثل شما ک از ریش سبیل بدت میاد هزارنفر دیگه خوششون میاد اوکی مسلما شما جزو معدود نفراتی هستین ک بهتون میاد شایدم فیزیک تون بلندتر تر و استخوتاتون درشت تر باشه اینجوری باشه میاد 👍

و بــیـن👈 مـغـرور👉 بــودن و👈 بیـشعـور👉 بودن تـفاوتـهای ظـریفیست 

نه بلند چین دار میپوشهفکنم از تجریش خریده

چیییییییی😨😨 تجریش ؟؟! دارین منو ایسگاه میکنین؟؟!!! مگه طرف ایرانی هس؟؟؟؟!!!!

من خودم همیشه لباس زنانه رو از ملی شاپ می‌خرم و خیلی راضی‌ام. خب معلومه که لباس جنسیت داره! اگه نداشت که دیگه نمی‌گفتن لباس زنانه یا مردانه.  خیلی خوبه که هر کسی لباس‌هایی پیدا کنه که با سلیقه و راحتیش جور باشه!

من خودم همیشه لباس زنانه رو از ملی شاپ می‌خرم و خیلی راضی‌ام. خب معلومه که لباس جنسیت داره! اگه نداش ...

کاملا موافق،نظر شخصی خودم واقعا لباس های زنانه بیشتر به خانما میاد چون باتوجه به فیزیک شون طراحی میشن خودم خیاطم زمین تا اسمونه فرقش