سلام.من یه شهر دیگه که خیلی از خانواده همسرم دوریم زدگی میکنم برای همینم سالی دوسه بار که میایم سربزنیم یه هفته ده روز خونش هستیم.به شدت ایرادگیره الان تقریبا یه هفتست اینجاییم سعی میکنم خودم اشپزی کنم چون روستا هستم کارشون زیاده یه کمکی کرده باشم ولی هرچی میپزم ایراد میگیره درصورتی که آشپزیم خوبه همه تعریف میکنم فقط اون ایراد میگیره یعنی غیرممکنه یچی بپزم یه ایرادی نگیره امروز ناهارم ازغذام ایراد گرفت خیلی ناراحت شدم ولی هیچی نگفتم الان برای شام تصمیم گرفتم سماش نرم خودش بپزه.من حساسم یا حق دارم؟
منم مادر شوهرم ایراد میگیره هر وعده اینقدر به شوهرم میگفتم چی درست کنم ایراد نگیره اینو چکار کنم اونو چکار کنم که حواسش جمع بشه مادرش غر میزنن یه بار مرغ گذاشته بود بیرون به شوهرم گفتم بنظرت برا کبابن یا زرشک پلو با مرغ با هم بررسیشون کردیم چون تیکه ها درشت بودن شوهرم گفت واسه زرشک پلو با مرغن خلاصه پختم اومد غر زد شوهر عصبانی شد یه دعوای حسابی راه انداخت باهاش دیگه منو نمیذاره خونه شون غذا بپزم میگه سفره پهن کن طرف بشور ولی غذا رو بذار خودش بپزه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه بار بگو مامان جون شما چجوری دوست دارید براتون غذا بپزم من همونحوری میپزم براتون فداتشم ، ببین چی میگه شاید از ادویه ای که میزنی یا حالا هر چی خوشش نمیاد عادیه اصلا حالتو بد نکن
خودمم تصمیم گرفتم همین کار بکنم ولی نمیدونم چرا عذاب وجدان گرفتم
قدر نمیدونه تشک. نمیکنه بدتر ایراد میگیره چه اعذاب وجدانی
تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن! A🤍M. ❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره
خودش گفت سیب زمینی و پیاز بپز همون دوپیازه.پختم اتفاقا خوشمزه هم بود پدرشوهرم تعریف کرد ولی اون هی با قاشق زد به غذا کم خورد بعدم گفت بقیش بریز آشغال.منم نشستم خودم همش خوردم گفتم چرا بریزم
دیگه غذا نپز به جاش ظرفارو بشور یا خونه رو جارو کن و مرتب کن
میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی