2777
2789
عنوان

شما بودین برای همچین مادرشوهری دیگه کاری میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 59 پست
عالی اما من بسیار دختر بی عزت نفسی بودم

متاسفانه توی این دوران اگه کسی به دختر نصیحت کنه نره میگن دشمنی کرده. جاریم زیاد میومد الان پدرشوهرم شوخی فیزیکی باهاش می‌کنه خودش اونروز گیر داد چرا تو رو نزد منو زد گفتم چی بگم اخه

مادر شوهره دیگه،بایدیه جا نشون بده کرمشو

نمیدونم چی بهش میرسه وقتی ایراد میگیره.حالا اگر بهش کمک نکنم هم میره شوهرم پر میکنه که زنت چرا کمک نمیده من تنها خسته میشم.دلم میخواد فحشش بدم وقتی ایراد میگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه توی این دوران اگه کسی به دختر نصیحت کنه نره میگن دشمنی کرده. جاریم زیاد میومد الان پدرشوهرم ...

والا ما ک کسیو نداشتیم بهمون یاد بده این چیزارو 

از بس توی خونه پدر مادرم تنش بود همش پناه می‌بردم پیش شوهرم و خونه مادر شوهرم 

اونا هم ببینن زیاد میری دیگه حرمتی برات نمیزارن 

اونجا ک میرفتم کم سن بودم ۱۶

از راه ک می‌رسیدم سریع مادر شوهرم میگفت شام درست کن مهمون داره میاد منم برای ۱۵ نفر شام میپختم سفره رو بنداز آخر ظرف هارو بشور😐 میرفتم کلفتی انگار 

البته از اون نامزد سابقم طلاق گرفتم و الان دوباره ازدواج کردم 

اما امان از نداشتن خانواده فهمیده...

بنظر من عروس نباید خونه مادر شوهر کار کنه فقط در حد یک کمک مختصر بزای طرف شستن کافیه من زمان عقد خون ...

وای اینم همینه یعنی هرکاری کنم حتما یچیزی میگه که مثلا تو بلد نیستی.وقتی هم میتیم همش میگه وای چقد خونم به هم ریختست که یعنی مثلا شماها اومدین خونم کثیف کردین درصورتی که خدا شاهده نمیزارم اصلا جایی کثیف یا به ریخته بشه

وای اینم همینه یعنی هرکاری کنم حتما یچیزی میگه که مثلا تو بلد نیستی.وقتی هم میتیم همش میگه وای چقد خ ...

اصلا وظیفه عروس نیست نظافت خونه اون یا پختن شام...

شما اگر کمکی بکنی لطف کردی 

اگر با بهم ریختگی خونه مشکل داره شما کمتر برید اگر دوست داره پسرش زیاد بیاد با این مسائل نباید مشکل داشته باشه 

البته شوهر فهمیده هم خیلی موثره

احتمالا ایشون عادت به دست‌پخت شما ندارن بحث لجبازی با شما نیست .به قولی مزه ی دهانش نیست .تو کارهای ...

اتفاقا توی این سیزده سال مدل آشپزی خودش یاد گرفتم وقتی میام اینجا عین خودشون میپزم ولی دوست داره ایراد بگیره اگر نگه نمیتونه از سر سفره پاشه.ولی دیگه تصمیم گرفتم اشپزی نکنم براش بزار بق کنه

اصلا وظیفه عروس نیست نظافت خونه اون یا پختن شام...شما اگر کمکی بکنی لطف کردی اگر با بهم ریختگی خونه ...

دقیقا شوهر خیلی مهمه ولی شوهرم ازش میترسه همش میگه ولش کن حساس نشو چنروز تحملش کن ولی آخه بعضی کاراش توهینه به آدم این مادرشهور

دقیقا شوهر خیلی مهمه ولی شوهرم ازش میترسه همش میگه ولش کن حساس نشو چنروز تحملش کن ولی آخه بعضی کاراش ...

زن فقط وظیفه داره کارای خونه خودشو بکنه و برای شوهرش غذا آماده کنه 

ما ازدواج نمی‌کنیم ک برای پدر شوهر مادر شوهر پیر کار کنیم

به نظر من این حرفا رو میزنه ک تو کارهای دیگر رو بکنی چون ب نظرش آشپزی زیاد کار مهمی نیست

تو که میدونی دست پخت ایراد نداره به حرفاش اهمیت نده غذا رو بپز و تمام هیچ کار دیگه هم نکن و رو هم نده ک خودش بهت کار بگه اگر هم علنی گفت بیا فلان کار رو بکن بگو شما با از آشپزی من این همه ایراد میگیری دیگه تو کارهای خونه تون ک ابدا دست ب چیزی نخواهم زد ☺️

دقیقا شوهر خیلی مهمه ولی شوهرم ازش میترسه همش میگه ولش کن حساس نشو چنروز تحملش کن ولی آخه بعضی کاراش ...

اتفاقا شوهرت خیلی فهمیده است ک به تو میگه ولش کن چند روز تحمل کن یعنی خودم میدونم ایراد از مامانم هست. 

تو پیش شوهرت یه کم اعلام نارضایتی بکن اما خیلی نه

اون زن از بچه اش دوره می خواد جایگاه خودشو تثبیت کنه بگه منه مادر بهتر از زنت هستم 

و احساس خطر در خصوص جایگاهش تو قلب بچه هاش میکنه 

بذار بگه تو کار خودت رو بکن

این اخلاقش هم جوری نیست ک بقیه نفهمیده باشن و ایراد رو واقعا از چشم تو ببینن اما اگر توهین مستقیم و لفظی ب خودت و بچه ات یا خونوادت کرد برخورد کن 

اینایی که میان میگن منظوری نداره لابد به دست پختت عادت ندارد ، اگه خودشون جای اسی بودن خدا می‌دونه چکار می‌کردن. شعور وادب حکم می‌کنه اگه باب میلمون هم نیست چون عروس زحمت کشیده حرف نزنیم یا لااقل خودش بپزه ،نه اینکه مدام ایراد. اسی میگه به همه کاریم ایراد میگیره . قطعا آدم مریض زبون تلخی هست مادرشوهره وگرنه تشکرکن عروست کمک می‌کنه می‌تونست کمک نکنه

اینایی که میان میگن منظوری نداره لابد به دست پختت عادت ندارد ، اگه خودشون جای اسی بودن خدا می‌دونه چ ...

مرسی عزیزم که درکم کردین من سیزده ساله دارم تحملش میکنم ولی خیلی آدم عجیبیه مادرشوهرم.برای شام سمت آشپزخونش نرفتم خودش پخت منم طرفا رو شستم دیگه براش آشپزی نمیکنم هرچند به همه چی گیر میده ولی اینکه سر سف ه ایراد بگیره از غذا دیگه حوصلش ندارم