2777
2789
عنوان

چرا مردا برا زناشون طلا نمیخرن

210 بازدید | 14 پست

مگ برا سرمایه گذاری خودشون نیس؟ماشین میخوان زمین میخوان خونه میخوان طلای زنه رو میبرن میفروشن بعد بهش میگی برام طلا یخر انگار از جونش درمیاد 

واقعا داستانش چیه؟

تیکر بارداری نیست!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون میترسن طلاق بگیره شاید

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

تو طرفای ما میخرن یعنی مردای فامیل از چشم و هم چشمیه تا یکی بخره بقیه ام میخرن 

یکی بره خارج از کشور بقیه ام میرن یکی بره خرید بقیه ام میرن آخرین دفعه خواهرم ایفون ۱۴خرید .شوهر پلشت من رفت برا من ۱۵پرومکس خرید شوهر دختر خالم ۱۵خرید باز خواهرم دوهفته بعد رفت ۱۵پرو خرید اصلا وضع مضخرفیه یعنی حاضرن وام بگیرن نزول کنن از هم بزنن بالا شوهرامون خود ما خانوما اینطور نیستیما

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

وای چه خوب دلم خواست

خدا قسمتت کنه اگه دوست داری .ولی اشتباهه چشم و هم چشمی خیلییی بده خیلی 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

من خیلی رقابتی ام واسه همین این جور شوهر برام خیلی خوبه 🤭

هاااا پس خوبه انشالله یکی خوب و پولدار و با اخلاق و با شخصیت و رقابتی بیاد برات