2777
2789

همین دیگه برام بیماری اتفاق افتاده خودم

از یک بیماری میترسم ، به این دلیل که شاید کسی این بیماری رو داشته باشه اسمشو‌ نمیبرم ...

چند تا علایم تو بدنم دیدم دکتر میگه اون بیماری که فکر میکنی نیست و مشکلی نداری اما من نمیتونم قبول کنم میگم شاید دارم دکتر نمیگه بهم تا حالا ۱۵ نسخه ویزیت رفتم نمیدونم حرف هیچ کدوم رو نمیتونم قبول کنم

۱ دکتر ممکنه تشخیص نده

۲ دکتر ممکنه تشخیص ندن

ولی دیگ ۳ تا ۴ یا ۵ تا دکتر احمق نیستن

بلاخره یکیشون شک میکنه

شما هر بیماری بگیری

توی ازمایشات و.... یه مشکلی به وجود میاد مشخصه کاملا

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا آخه چرا وقتی میگن نیست یعنی نیست دیگ

من دکتر گفت کهیر میزنه بدنم گفت میزنه به قلبت میکشت گفتم برو بابا

بعد تو دکتر میگ هیچیت نی باور نمیکنی؟ دکتر خانوادت ک نی دلش بسوزه نگه از دکترا رک تر نی

دمتر اعضای رفتم ، گفتش وسواس فکری داری و دارو بخور ، من دارو رو هم نمیخوام بخورم

آره بهش میگن وسواس فکری اجباری البته اگه تفریحاتت رو بیشتر کنی و ورزش کنی درمان میشه داروی اعصاب بدون عوارض نیست 

ببین بستگی داره مثلا من 3 سال یه پروسه رو طی کردم که مطمئن بشم مشکلی ندارم و خب توام وقتی بهت گفتن م ...

من هم الان منتظرم  چند ماهی بگذره ببینم علایمم پیشرفت میکنه یا نه ، دارن داغون میشم ، مثل مرده متحرک شدم از استرس زیاد ،