2777
2789
عنوان

چه جوری یک خواستگار میتونه گند بزنه به کل روابط فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 4886 بازدید | 133 پست
الآن نمیدونم چه خاکی به سرم بریزمفردا هم دعوتیم نمیدونم برم یا نرم چون مطمئنم خاله‌ام کل خاندان رو پ ...

کاملا بی تفاوت باش، 

اهمیت نده. گور بابای حرف مردم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

ببین به دخترخالت بگو من هیچ موقع به کسی که مدام مودش عوض میشه و ثبات فکری نداره که یه بار اقدسو میخواد اقدس نشد کبری رو میخواد جواب مثبت نمیدم این آدم در شان من نیست اصلا

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش میگفتی تو که انقد دوسش داری چرا انقد ادا میای براش بخدا من بعنوان یه زن حالم بهم خورد از این دخت ...

باز ننه باباش خر تو از خودش که سپردن دست این دو ماهه همه رو اسیر خودش کرده که آیا عروس خانم بنده وکیلم با خیر

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

الآن نمیدونم چه خاکی به سرم بریزمفردا هم دعوتیم نمیدونم برم یا نرم چون مطمئنم خاله‌ام کل خاندان رو پ ...

برو اگه باز تیکه ای بهت انداختن بگو تو تکلیفت با خودت مشخص نیس تا وقتیم این مدلی هستی همه خواستگارات فرار میکنن 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

ببین به دخترخالت بگو من هیچ موقع به کسی که مدام مودش عوض میشه و ثبات فکری نداره که یه بار اقدسو میخو ...

بهش گفتم و اون هم گفت سام، بهش میگه سام خدایا من رو بکش، تا یک دختر از فامیل ما نگیره ول نمیکنه. من جهاز ندارم ولی تو جهاز داری و اینا... دیگه اینجا تماس گرفتم صدام رو بردم بالا که یعنی چی؟ من اصلا نمیزارم پاش توی این خونه باز بشه، کنکور دارم یعنی چی؟ بعد خودش توی زعفرانیه خونه داره جهاز من به چه دردش میخوره؟

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

کاملا بی تفاوت باش، اهمیت نده. گور بابای حرف مردم

وای فشارم چنان رفته بالا که الآنه رگای مغزم پاره بشه

برو اگه باز تیکه ای بهت انداختن بگو تو تکلیفت با خودت مشخص نیس تا وقتیم این مدلی هستی همه خواستگارات ...

بدتر لج میکنه

میدونم فردا شب جنگ میشه توی خونهٔ مادربزرگم 

بهش گفتم و اون هم گفت سام، بهش میگه سام خدایا من رو بکش، تا یک دختر از فامیل ما نگیره ول نمیکنه. من ...

دیگه عزیزم بیشتر از اینایی که گفتی توضیح نده بهش وقتی نمیخواد قبول کنه و تو رو مقصر جلوه بده چه گرفتاری شدی این وسط بنده خدا

وای فشارم چنان رفته بالا که الآنه رگای مغزم پاره بشه

مراقب خودت باش 

نزار تنش و ناراحتی همراهت بمونه خدای نکرده مریض میشی 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بدتر لج میکنهمیدونم فردا شب جنگ میشه توی خونهٔ مادربزرگم

ووی چقدر ندید بدیده این دختره دلم خواست گیساشو بکنم

ووی چقدر ندید بدیده این دختره دلم خواست گیساشو بکنم

یه کتک حسابی بزنیش دلت خنک شه بخدا خیلی رو مخه

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

یه کتک حسابی بزنیش دلت خنک شه بخدا خیلی رو مخه

اوووف انگار حالا اسی بنده خدا مقصره میخواستی ادا نیای تو این وادی بی شوهری