2777
2789
عنوان

چه جوری یک خواستگار میتونه گند بزنه به کل روابط فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 4886 بازدید | 133 پست
پس چجوری پسره عاشقش شدهبخدا بخت منو بستنمن هم شکل و ظاهرم معمولی رو به بالاس هم وضعیت مالی پدرم اما ...

وای سوال منم هست

خیلی دلم میخواست بگم چرا باید بیاد عاشق تو بشه؟ لابد تو هم اغواش کردی دیگه وگرنه چرا باید یکی مثل اون با اون همه دبدبه و کبکبه از تهران بکوبه بیاد اینجا خواستگاری تو؟ ولی میدونستم بگم آتیش رو باد میدم

ویران‌گر اعظم هستم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم سن منه یک ماه کوچکترهجده سال

هجده سالشه چطور رفته دانشگاه ؟؟؟

سنش کمه 

پسره چند سالشه؟؟

دختر خالت وقتی اینقدر مذهبیه کاش میموند با یه پسر مذهبی ازدواج میکرد ، که این پسره هم چنین چیزی بش نگه برا تحریکش...

شمام خودتو اذیت نکن ، بشون پیام بده بگو فازتونو متوجه نمیشم 

اون اومده اینطور گفته که تو جواب شما تاثیر داشته باشه چه ربطی به من داره 

منم جوابم منفیه....

وقتی رفیق بودین حیفه بینتون خراب شه...

دوتاتونم کم سنید وقت ازدواج نیست که الان...

وای سوال منم هستخیلی دلم میخواست بگم چرا باید بیاد عاشق تو بشه؟ لابد تو هم اغواش کردی دیگه وگرنه چرا ...

اره نگیا

بدتر میشه هرچی شک و فرضیه داره تو ذهنش هزار برابر میشه

کاربری چهارمه دیگه سیمکارت ندارم دستت بشکنه اگه‌ گزارش بزنی

هجده سالشه چطور رفته دانشگاه ؟؟؟سنش کمه پسره چند سالشه؟؟‌دختر خالت وقتی اینقدر مذهبیه کاش میموند با ...

هجده سالگی میرن دیگه

من پشت کنکور موندم و اون در جا رفت دانشگاه

پسره طبق اخباری که من دارم بیست و چهار سالشه به عنوان مشاور توی چنل‌های درسی فعالیت میکرده

منم همین رو بهش گفته بودم که مذهبی با مذهبی اگه انقدر شک دارم

من بمیرم الآن ازدواج نمیکنم. نهایت بیست و سه سالگی مثلا فکر کرده بیاد من میگم بیا بریم سر سفرهٔ عقد؟ 

ویران‌گر اعظم هستم!

پسر انگار یه تختش کمه والا

تخته کم نداره، زبله

تهرانیه و دختر خالهٔ منم ساده و پیاده و عاشق

این پسره هم بلده چطوری نرمش کنه و بازی کنه باهاش

ویران‌گر اعظم هستم!

تخته کم نداره، زبلهتهرانیه و دختر خالهٔ منم ساده و پیاده و عاشقاین پسره هم بلده چطوری نرمش کنه و باز ...

والا اسکله

مگه ازدواج شوخیه که از یکی خواستگاری کنی بگه نه برگردی بهش بگی اگه بله ندی میرم دخترخالتو میگیرم😐😂 یکم غرور و عزت نفسم خوب چیزیه

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

اصلا وقتی گفت پسره این رو گفته حس کردم دارم توی فیلم‌های مافیایی یا حتی سریال ترکی زندگی میکنمبابا م ...

بیخیال تو هم خیلی جدی نگیر. اون یه چی پرونده دختر خاله ت رو به هول و ولا بندازه.