یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لباس مجلسی به نظرم کرایه کن چون گفتی کردی بخوای بخری و دوخت و اینا خیلی زیاد میشه دفعه های بعد هم حس تکراری داره
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
نه والا من تا حلالش نکنم ول کن نیستم از اینا نیستم که فقط یه مراسم بپوشم بعد ما عروسی زیاد میریم
من خودم یه لباس رو دو یا چندبار دوست ندارم بپوشم لباس مجلسی لباس کردی هم بیشتر برای طرف خانواده خودم میپوشم طرف همسرم فارسی عمدتا هم لباس کرایه کردم مگه مراسم خاص
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
من خودم کردم لباس کردی خیلی دوست دارم خیلی تنوع داره و خوشگله