2777
2789
عنوان

چه جوری یک خواستگار میتونه گند بزنه به کل روابط فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 4886 بازدید | 133 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هم پیگیر شدم که ببینم قضیه چیحتی خاله‌ام هم باهام سرسنگین بودکل فامیل هم قضیهٔ این خواستگار رو می ...

منم دختر خاله دارم یه سال کوچیک تر کراشس اومد خواستگاری من 

تا چند وقت باهام سرسنگینی بود 

منم برای دل اون شده حتی نذاشتم پسره یه لحظه باهام صحبت کنه

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

اوووف انگار حالا اسی بنده خدا مقصره میخواستی ادا نیای تو این وادی بی شوهری

بین عقایدش و دلش گیر کرده واسه همی سر اسی خالی میکنع

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

حسام »پتپریسا»مت

مرسی که گفتی بین حرص خوردن‌هام یک خندهٔ عصبی زدم😂

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

چند سالتونه عزیزم شما و دخترخاله

هر دومون هجده اون یک ماه کوچکتر از من

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

دیگه عزیزم بیشتر از اینایی که گفتی توضیح نده بهش وقتی نمیخواد قبول کنه و تو رو مقصر جلوه بده چه گرفت ...

وای دارم میمیرم... برم حسام رو نصف شب بکشم؟

اگه نری بدتر میشه بهش بگو بدبخت به جای اینکه به من بزنی باید بیخیال اون ادم شی چون اون با من با هر دختر دیگه ای ممکنه اینجور تهدیدت کنه بگو این ی نشونه از خدا بوده برات که بفهمی طرف هر لحظه ممکنه با هر دختری غیر از من تهدیدت کنه وگرنه به درک من تا عمر دارم با تو حرف نمیزنم ایشالله که تو رو بگیره و زندگیتون خوب باشه

ووی چقدر ندید بدیده این دختره دلم خواست گیساشو بکنم

منم خودم الآن میخوام همچین بکنم

باز ننه باباش خر تو از خودش که سپردن دست این دو ماهه همه رو اسیر خودش کرده که آیا عروس خانم بنده وکی ...

پسره چطور پسریه؟چهره هیکل وضع مالی؟

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

پسره فهمیده یه تیری در تاریکی انداخته گرفته

خاک توسرش کنن گفته اگر قراره این به من نه بگه بذا منم بگم میرم خواستگاری دختر خاله هه که اینها هم بینشون شکراب بشه دلم خنک بشه 

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
واقعا جفتشون احمق شدن این وسط آتیش انداختن وسط زندگی من

حالا خوبه نمیخواستش اینجور میکنه مگه مردم علاف اونن که تا ده سال نازش رو بخرن بلکه جواب بله یا نه بده

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

پسره فهمیده یه تیری در تاریکی انداخته گرفتهخاک توسرش کنن گفته اگر قراره این به من نه بگه بذا منم بگم ...

😂

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️