2777
2789
عنوان

چه جوری یک خواستگار میتونه گند بزنه به کل روابط فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 4886 بازدید | 133 پست
دیگه شروع شد تماس‌های خاله‌ام و متلک گویی اینا که آره تو خواستگار دختر من رو اغوا کردی و اینابعد من: ...

حالا بگو تو که جوابت منفیه چه فرقی برات داره؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
عوض پسره با شما سر سنگین شدن؟؟ فازشون چیه

عقل و منطق و احساسش رو دو دستی داده دست پسره😐

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😑😑😑به پریسا بگو اگه خواستگاربت بیاد هم جوابت منفیه

وای من بهش گفتم ولی گفت مگه مهمه که جوابت چیه؟ وقتی بیاد خواستگاری تو دیگه من رو نمیگیره

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

پسره احمقه دختر خالتم باید. بدونه کسی رو برا زندگی میخواد همون‌جوری که هست باید بپذیرش اگه نمیتونه و ...

واقعا جفتشون احمق شدن این وسط آتیش انداختن وسط زندگی من

اتفاوت برای همین کشیدم کنار و گفتم برن مشاوره که دست از سر من برداره. اگه ازدواجشون بهم می‌خورد میگف ...

خوب کاری کردی. 

خدا بخیر کنه، پسره خیلی بی شعوره 

دختر خاله ات هم مقصره 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
چه موجود مزخرفیه دختر خالت نمیدونستی نمیدونم چرا تو هر داستانی دختر مقصر میشه کاش این طرز فکر ریشه ک ...

وای چرا حساما لاشین

؟🤣🤣🤣

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

اتفاوت برای همین کشیدم کنار و گفتم برن مشاوره که دست از سر من برداره. اگه ازدواجشون بهم می‌خورد میگف ...

یه چی بگم ناراحت نشیا مقصر خودتی از اول کدخدا بازی درآوردی البته برات درس عبرت بشه خواهرتم ازت مشورت خواست بگو نمیتونم

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

واقعا جفتشون احمق شدن این وسط آتیش انداختن وسط زندگی من

بیخیال دیگه این درسی برات شه هیچوقت خودت وارد همچین مسائلی نکنی 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

یا خداپسره چه جلبیه دخترخاله ات هم دست و پاش شل شده

شل؟ وا رفته کامل

به خاطرش داره تیشه میزنه به ریشهٔ فامیل

باور کن راس میگم مارمولکن حالا نه همشون اما اکثرشون

مث امیر ها😅😅

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

خوب کاری کردی. خدا بخیر کنه، پسره خیلی بی شعوره دختر خاله ات هم مقصره

الآن نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم

فردا هم دعوتیم نمیدونم برم یا نرم چون مطمئنم خاله‌ام کل خاندان رو پر کرده

اسی راست میگن هیچوقت هیچ قت خودتو درگیر کارای بقیه نکن.منم زیاد خوردم از این حس دلسوزانم

وای من بهش گفتم ولی گفت مگه مهمه که جوابت چیه؟ وقتی بیاد خواستگاری تو دیگه من رو نمیگیره

بهش میگفتی تو که انقد دوسش داری چرا انقد ادا میای براش 

بخدا من بعنوان یه زن حالم بهم خورد از این دختر پسر مردم که اسیر تو نیس 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

یه چی بگم ناراحت نشیا مقصر خودتی از اول کدخدا بازی درآوردی البته برات درس عبرت بشه خواهرتم ازت مشورت ...

من نمیدونستم چنین موجود مزخرفیه 

من خر رو بگو خواستم کمکش کنم آخه به من چه که اون حسام میخواد بیاد برای من. بگو تو عرضه داشتی همون ماه اول جواب میدادی بهش