2777
2789
عنوان

سر مهریه ازدواجتونو بهم نزنید

872 بازدید | 69 پست

نمیشه گفت نصیحت،بیشتر تجربس.

الان یه سرچ زدم توافق سر مهریه دیدم چقد تاپیک اومد که بخاطر تعداد سکه خاستگاری بهم خورده!

حالا اونی که داراست فرق داره قضیش ولی هیچوقت سر مهریه با پسری که یه دآمد معمولی و عرفی داره بهم نزنید چون آخر سر خدای نکرده به مشکل بخورید یا میبخشید که طلاقتونو راحت تر بگیرید یا با بدبختی طلاق میگیری ولی اقساط مهریت انقد کمه که خودت حس بدی داری....تاحالا هیچ تعداد سکه ای نتونسته زندگیو حفظ کنه هیچ مهر کمی ام بی مهری نیاورده،عاقلانه تصمیم بگیرید!

به نظرت انداره معقولش چقدره؟؟

الانو حساب کنیم.طرف ۳۵ سالشه ستا پیش قسط بده سالی پر پرش دوتا!چن سال عمر داره؟نهایت۴۰ سال دیگه بشه ۸۳تا.غیر اینه؟

تازه این بهترین حالتش بودا وگرنه که یدونه یا هیچی پیش قسطه سالی یدونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما به حرف مردای مریض عضو سایت بارداری توجه نکنید که جدیدا بیشتر از مادربزرگا، نگران به هم خوردن خواستگاری و سن ازدواج و مجرد موندن دخترا شدن و خجالتم نمیکشن!!!!!

مجرد بمونید بهتر از ازدواج با یه آدم خسیس و بی منطقه.

مهریه هم تنها، تنها، تنهااااااااااا حق شما در برابر همه حقوق اولیه انسانیه. نباشه حتی همون طلاقم نمیتونید بگیرید.

الان یه بیشعوری میگه حق طلاق... اولا حق نیست و وکالته دوما اون یکی از هزارتا نابرابریه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

تو همین نی نی سایت دیدم مهریه شوهر اولشو میگرفت از شوهر دومی بچه داشت ولی بیخیال اون اولی نشده بود و من نمیگم کار اشتباهی کرده بود حقش بود ولی من باشم مهریه کم قبول نمیکنم . من شب نامزدی باز حرف مهریه کشیدن پیش ک کم کن زیادم نبود ۳۰۰ سکه بهشون گفتم همیشه میگن حرف مرد حرفه شما قبول کردید این ۳۰۰ تا رو اگه زیاده بیشتر وقت همدیگرو نگیریم دیگه ساکت شن 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

مهریه خیلییییی خیلی واجبه 

مهریه که فقط واسه طلاق نیست طرف افتاد مرد 

با مهریه می تونی اموالشو بگیری وگرنه همون پدر و مادر طرف همه اموال رو تصاحب میکنن شما هم پرت میکنن تو خیابون

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻

خانما به حرف مردای مریض عضو سایت بارداری توجه نکنید که جدیدا بیشتر از مادربزرگا، نگران به هم خوردن خ ...

الان ینی من مردم؟نخیر دنبال یه راهیم سر مهریه توافق کنم طلاقمو بگیرم زودتر.

وگرنه که اگه شدنی بود تا سوت آخر سکه هامو از حلقش بیرون میکشیدم ولی مگه میدن؟

با وکیل حرف زدم میگم مدرک دارم برای اثبات درآمدش،میگه معلوم نیست اصلا قاضی بخواد مدرکتو ببینه یانه

الان ینی من مردم؟نخیر دنبال یه راهیم سر مهریه توافق کنم طلاقمو بگیرم زودتر.وگرنه که اگه شدنی بود تا ...

برو دادگاه بگو در مقابل بذل کامل مهریه طلاق میخوام سریع و راحت جدا شو. که البته درستش این نیست و با کمک یه وکیل خوب و همون مهریه خیلی بهتر میشه پیش رفت.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
برو دادگاه بگو در مقابل بذل کامل مهریه طلاق میخوام سریع و راحت جدا شو. که البته درستش این نیست و با ...

دلت خوشه ها.طرف خودش میگه ببخش اصلا دادگاه رفتنم لازم نیست خودم وکیل میگیرم یه امضا بزن فقط همچی تموم میشه.

من میخوام یه پشتوانه ای بکنم

من زنگ زدم بهترین وکیل تو تهران،حتی وکالتمو قبول نکرد.این ینی خییییلی سخته،از توان من خارجه

چرا وکالتتو قبول نکردن ؟ 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....