2777
2789
عنوان

سر مهریه ازدواجتونو بهم نزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 69 پست
چرا میخای جدا بشی ؟

آخه میدونی قهرای ۴ ماه ۴ ماه مرد محکمه پسند نیست،خرجی ندادنش تو این مدت محکمه پسند نیست،چاک دادن صورتت با مشتی که پریده از دوتای قدش رو صورتت اومده محکمه پسند نیست،اینکه زنگ زده به بابات گفته بیا دخترتو ببر نمیخوام باهاش زندگی کنم محکمه پسند نیست!

میدونی چرا محکمه پسند نیست؟چون زنه قصدش ساختن بوده نه جدایی که سر هرکدوم از اینا دادوبیداد کنه پلیس خبر کنه،شکایت کنه

الانم که دنبال زندگی کردن نیستم نمیتونم دوباره برگردم تو جهنمش که مدرک محکمه پسند جمع کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه میدونی قهرای ۴ ماه ۴ ماه مرد محکمه پسند نیست،خرجی ندادنش تو این مدت محکمه پسند نیست،چاک دادن صور ...

چند ساله ازدواج کردی ؟ 😔 بچه داری ؟

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
عزیزم . بچه الان کجاست ؟ شوهرت قبول کرده طلاق بده ؟

پیش خودمه.

آره ببخشم که همین فردا داده ولی میخوام ببینم میتونم توافق کنم یچی بکنم و طلاقمم بگیرم؟پیشنهاد خودشم بود

هرکسی از دید منافع خودش به مهریه نگاه میکنه. فکر نمیکنم هیچ پسری با مهریه موافق باشه. کسی هم که این پول رو میده از روی ناچاری و با نارضایتی هست.

اگه ادعای ضایع شدن حقوقتون رو دارید، سعی کنید حقوق برابر بگیرید (موقع ازدواج).

هرکسی از دید منافع خودش به مهریه نگاه میکنه. فکر نمیکنم هیچ پسری با مهریه موافق باشه. کسی هم که این ...

هیچ دختری ام بخاطر مهریه قبول نمیکنه زیر بار ازدواج بره،اگه میره از سر مهره!به مهر مرد بله میگه ولی وقتی میره بی مهری میبینه حس میکنه تنها حقی که براش مونده مهریس!

مردا فقط حرف از حقوق برابرو میزنن ولی کدوم مردی یه شب درمیون برای نگهداری بچش حاضره از خوابش بزنه؟تازه بارداریو که اصلا نمیتونه برابرانه رفتار کنه!کدوم مردی حاضره یه روز درمیون نگهداری بچه آشپزی نظافت مهمونی....رو گردن بگیره؟حاضره از همچیش بزنه که خانومش هر روز به موفقیتای بیشتری تو حوضه شغلیو هنریش برسه؟همونقد که برای خانواده خودش خرج میکنه به خانواده همسرشم میکنه؟

حقوق برابر توی ایران یه جوکه بیشتر!

پیش خودمه.آره ببخشم که همین فردا داده ولی میخوام ببینم میتونم توافق کنم یچی بکنم و طلاقمم بگیرم؟پیشن ...

اگه بتونی چیزی بگیری خوبه . با وکیل برو جلو اخه مگه میشه هیچ وکیلی قبول نکنه

اگه بتونی چیزی بگیری خوبه . با وکیل برو جلو اخه مگه میشه هیچ وکیلی قبول نکنه

وکیل درست حسابی قبول نمیکنه.روبه صفتام که قبول میکنن بخاطر پول یه راهایی میزارن پیش روت که اصلا از حوضه وجدان من خاجه عملیشون کنم.

اون بدبختم گناهی نداره ها،اشتباه جفتمونه 

به مهریه نیاز نداشتم جوری حلالش میکردم که تا عمر دارم لذتش از یادم نره،بسوزه پدر نداری

هیچ دختری ام بخاطر مهریه قبول نمیکنه زیر بار ازدواج بره،اگه میره از سر مهره!به مهر مرد بله میگه ولی ...

خب من میگم قانونی این حقوق رو موقع ازدواج طلب کنید. که مثلا بچه داری، کارهای خونه و... باید بین زن و مرد تقسیم بشه.

ولی برابری فقط این نیست که "وظایف زن" بین زن و مرد تقسیم بشه. بلکه "وظایف مرد" هم باید بین زن و مرد تقسیم بشه. مثلا دیگه خرج زندگی (نفقه) فقط با مرد نیست و زن و مرد باید بطور مساوی تو زندگی خرج کنن. تهیه خونه، خرج عروسی، خرید طلا و... دیگه هیچکدوم فقط وظیفه مرد نیست.

خب من میگم قانونی این حقوق رو موقع ازدواج طلب کنید. که مثلا بچه داری، کارهای خونه و... باید بین زن و ...

قانونی؟🤣🤣🤣مجردی؟

قا چه نونی 

مگه نفقه قانونا وظیفه مرد نیست؟چرا قهر کردنی نمیده؟مگه مهریه حق زن نیست؟چرا پامالش میکنن؟

گفتین وظایف زن!قانونا اینایی که گفتم وظیفه زن نیست،لطفش به زندگیه

ولی کو لطفی از طرف مردا که قانون مجبورشون نکرده باشه؟

اون موقه که اومد گفت میخوام مهرتم میکنم چرا وقتی نمیخواد به تعهدش عمل ومیکنه؟

میگفتن مرده و قولش کو مرد؟کو قول وفا شده؟

برادر من تو زندگی مشترک هیچ قانونی نمیتونه آدمو مجبور کنه،همچی به دله،دلت پیش کسی باشه سر میزاری نباشه دینامیت😏

وکیل درست حسابی قبول نمیکنه.روبه صفتام که قبول میکنن بخاطر پول یه راهایی میزارن پیش روت که اصلا از ح ...

چند سالته عزیزم ؟ کم پیش میاد درگیر ی تاپیک بشم ولی ناراحت شدم برات ...‌

چند سالته عزیزم ؟ کم پیش میاد درگیر ی تاپیک بشم ولی ناراحت شدم برات ...‌

۳۲.

خدا سر کسی نیاره اگه بدونی تو چه دوراهیی ام!

میترسم ببخشم تموم کنم بره بعد ندونم از پس خودم بربیام میام بگیرم هم حس بدی دارم هم طلاق دیگه نمیده