2777
2789
عنوان

سر مهریه ازدواجتونو بهم نزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 69 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خریت من.انقد تلاش کردم برلی منصرف کردنش که الان یادم میاد حالم بد میشه

عزیزم خب تو زندگیتو میخاستی هرکی دیگه هم بود تلاش میکرد . 

چرا میخاد طلاق بده . حرفش چیه ؟ 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
عزیزم خب تو زندگیتو میخاستی هرکی دیگه هم بود تلاش میکرد . چرا میخاد طلاق بده . حرفش چیه ؟

دوسم نداره.تا زمانی که به هر سازش میرقصم کنار میاد تا میام اعتراضی بکنم درخواستی داشته باشم توقعی داشته باشم میشم آدم بده.

از هیچ لحاظ براش کم نذاشتم همه جوره کنار اومدم فکرشو کردم تحمل کردم ولی نمیفهمه

دوسم نداره.تا زمانی که به هر سازش میرقصم کنار میاد تا میام اعتراضی بکنم درخواستی داشته باشم توقعی دا ...

ان شاء الله درست میشه

الان درست شدن فقط تو اینه که بتونم یه کاری برای خودم راه بندازم،طلاقمو بگیرم فراموشش کنم.امیدوارم زو ...

توکل بخدا

خانما به حرف مردای مریض عضو سایت بارداری توجه نکنید که جدیدا بیشتر از مادربزرگا، نگران به هم خوردن خ ...

موافقم دقیقا . میخوان جا بندازن مهریه کم و بدون گرفتن حق های دیگه که یه عمر زندگی ما رو تباه کنن