2777
2789
آخه عزیزم ماها که وقت کارهای زیبایی نداریم در رقابت با اونایی که خیلی وقت میذارن برای ظاهرشون میبازی ...

درکت میکنم دیگه گذشته ها گذشته باید درست بگیری ازش نمیشه همش تو حسرت باشی 

انام خیلی‌هاشون پشیمونی فکر نکن فقط تویی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهات موافقم یکی از دوستان خانوادگی مون دختری بسیار باشخصیت مودب متین و باهوشش تحصیلات بالا و موقعیت اجتماعی و شغل خوبی داره تمام عمرش تلاش کردب ظاهرش اهمیت نداد چهره خودشم معمولی رو ب پایین   ولی ب قول شما مردا ظاهر بینن هیچ وقت ادم های خوب سمتش نرفتن هرکی رفت خیلی پایینتر بود بخاطر جایگاهش بود ولی کسی ک هم سطحش باشه و حتی بالاتر سمتش نرف خودشم میگف هیچ وقت خاستگارای خوبی نداشته 

نه بابا جز نگاه های هیز هیچی نصیب نمیشه. دوستات شاید در کنار خوشگلی موفقیت هم داشتنمن خودم معلمم خوش ...

شانس هم دخیله قطعا منکرش نیستم، ولی شما هم به نظرم شانس خیلی خوبی داری و انشالله که بهترین ها نصیبت بشه

شانس هم دخیله قطعا منکرش نیستم، ولی شما هم به نظرم شانس خیلی خوبی داری و انشالله که بهترین ها نصیبت ...

ممنون💖

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
نه لزومامرغ همسایه غازه مافیا و رانت همه جا هست زیرآب زنی هم همه جا هست ...منتها اینجا بدتره

حداقل من ندیدم اروپا و آمریکا کسی تلاش کنه و نرسه، ایران خیلی همه گیر شده این مسئله، حتی به نظرم جوری شده که انگار هرچی بیشتر تلاش میکنی بیشتر درجا میزنی

عزیزم هرکسی به چیزی میرسه که دنبالشه ....شما دنبال زیبایی.پولداری یا شوهر پولدار نبودید دنبال درس ...

آره منم آخه ظاهر بدی نداشتم اینقدر شب بیداری کشیدم و درس خوندم که داغون شدم ، احساس میکنم خیلی راه اشتباهی رو انتخاب کردم

نه .  منم  ارایش و .... ندارم . نه کاشت ناخنی نه هیچی .

ازدواج خوب 

به اینا نیست اصلا .

بعد یه عده میشناسم خیلی به خودشون میرسن . ازدواج افتضاح دارن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .