واقعا چرا این طوریه؟ مخصوصا تو ایران؟ من تا امروز که ۳۴ سالمه به شدت آدم تلاش گری بودم خیلی خیلی بیشتر از حد توانم تلاش کردم و اینقدر درگیر پیشرفت بودم که هیچوقت وقت نکردم جراحی زیبایی انجام بدم یا مدام به پوستم برسم و شش ماه یکبار بوتاکس بزنم و دنبال فلان مدل ضدآفتاب و شامپو باشم که جوونی و زیباییم حفظ بشه، ولی هرچی بیشتر دویدم کمتر رسیدم به اینکه در دو مقطع رتبه ۱ـ۳ کنکور بودم و بسیار درسخون بودم ، دوستانی دارم که تمام تلاششون در جهت بهتر شدن ظاهرشون بود و خب به هر دلیلی دوست نداشتن در جهات دیگه وقت بذارن ولی حداقل یک قرن از من جلوترن، چون به واسطه زیبایی ازدواج های خیلی موفقی داشتن که تونستن مهاجرت کنن از طریق همسرشون یا چندین تاشون خودشون مدرک لیسانس دارن و همسرشون پزشک هستن، اما خب من به چیزی نرسیدم ، نه پول ، نه همسر پولدار و ...و به این نتیجه رسیدم جهان سوم اونجاییه که ظاهر شما رو به موفقیت میرسونه نه تلاش
باهات موافقم یکی از دوستان خانوادگی مون دختری بسیار باشخصیت مودب متین و باهوشش تحصیلات بالا و موقعیت اجتماعی و شغل خوبی داره تمام عمرش تلاش کردب ظاهرش اهمیت نداد چهره خودشم معمولی رو ب پایین ولی ب قول شما مردا ظاهر بینن هیچ وقت ادم های خوب سمتش نرفتن هرکی رفت خیلی پایینتر بود بخاطر جایگاهش بود ولی کسی ک هم سطحش باشه و حتی بالاتر سمتش نرف خودشم میگف هیچ وقت خاستگارای خوبی نداشته
شانس هم دخیله قطعا منکرش نیستم، ولی شما هم به نظرم شانس خیلی خوبی داری و انشالله که بهترین ها نصیبت ...
ممنون💖
امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
نه لزومامرغ همسایه غازه مافیا و رانت همه جا هست زیرآب زنی هم همه جا هست ...منتها اینجا بدتره
حداقل من ندیدم اروپا و آمریکا کسی تلاش کنه و نرسه، ایران خیلی همه گیر شده این مسئله، حتی به نظرم جوری شده که انگار هرچی بیشتر تلاش میکنی بیشتر درجا میزنی