2777
2789

بیرون اصن مانتو نمیپوشید بعد از وقتی عقد کرده شوهرش ک میاد مانتو تا نوک پا میپوشه یه تار موهاش بیرون نمیوفته حتی یبار دیدم ساق دست و هد زده بود داشت می اومد خونه دراورد از ترس مامانم!

بعد شوهرش ایران نیست سالی یبار میاد الان شوهرش رفته خواهرم باز کشف حجاب کرد😐 موهاشو کلا انداخته بیرون شومیز کوتاه ارایش زیاد

نمیدونم چی بگم بهش حس میکنم پسره بزور بهش میگه حجاب بگیر!

همشم مسخرش میکنم که شاید به خودش بیاد امروز بهش گفتم مگه کاراگاه گجتی همش مانتو دراز میپوشی وقتی شوهرت میاد بهش برخورد

حجاب بد نیست اگ خودش دوست داشته باشه واقعا اما این وقتی شوهرش میاد حجاب داره اون میره کامل کشف حجاب میکنه! 

تو نه غمی بدانمت💔نه نامه ای بخوانمت🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره قبل ازدواج تکلیف خودشون رو با این مسائل روشن کنن

این دورویی تهش به خودشون آسیب میزنه

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

شوهرش گفته . 

خیلیا اینطورین .

دخترای فامیلامم اینطورین . پیش شوهراشون خیلی خوب و..

تا شوهراشون نمیبیننشون ،  آرایش و تیپ و....

این ادما دو رو و حیله گرن

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چه شوهر سمی آشغالی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

شغل شوهرش چیه؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

در ادامه به مشکل برمی‌خورن

آدم تا یه جایی می‌تونه تظاهر بکنه ولی اگر چیزی رو واقعاً نخوای و اجباراً تحمل بکنی از یه جایی به بعد می‌بری 

خواهرت به نظرم انتخاب اشتباهی کرده

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
پزشکه چطور

گفتم شاید به خاطر شغل اون مجبوره با حجاب باشه

که دیدم ربطی نداره

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

هر جوری نگاه میکنم شما حق دخالت و اظهار نظر ندارید

اونم بخواید مسخره کنید

یه چیزیه بین خودش و همسرش

که از شما هم نظر نخواسته

پس تو زندگیش دخالت نکن 

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست