2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص مفنامیک اسید بخور

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

اگ خیلی شدیه مایع ژلوفن مستقیم بریز رو لثه و دندونت

ب زبونت نخوره

ولی سعی کن بری دندانپزشک اورژانسی 

کمکا میکنن

مگه این ک عقل نهفته در عصب داشته باشی و نیاز ب جراح فک باشه

که بازم برات امپول میزنن اروم بشی

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

مسکن و امپول بیش از حدش بده یا برو دندون پزشکی فردا یا کتیرا بخر سفته اولش بزار رو لثه دندونی که عفونت کرده چند ساعت بمونه مثل ژله میشه و عفونت و میکشه 

اگه الان میخوای ساکت بشه تند تند اب نمک قر قره کن حتما یه دهانشویه هم بخر خیلی زود عفونت و از بین میبره

ژلوفن و نوافن رو همزمان خوردم وی بی تاثیر بود

کتورولاک برای دندون درد نیستش گلم اما میخواهید بزنید بهتر از دیکنوفناک هستش

نشاسته ونمک بذار روی پنبه بذارید روش

اگر قرص آرامبخش یا آلپروزولام دارید نصف کنید بذارید روی پنبه بذارید روی دندونتون