2777
2789
عنوان

ده ساله عقد کردن

871 بازدید | 39 پست

یکی میشناسم ۱۰ ساله عقد کردن و هنوز عروسی نگرفتن

چون منتظرن پول دار بشن خونه بسازن و عروسی مجلل بگیرن😵‍💫

مگه میشه ادم انقد بی عقل از لحاظ مال هم متوسط رو به پایین ان 

در حال ساخت خونه ان که از دوست و اشنا پول قرض گرفتن بابت ساخت، وقتی ادم نداره مگه مجبوره انقد خودشو تو فشار بزاره

میگه میخواد عروسی بگیره با ۳۰۰۰ هزار نفر مهمون 😐

شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیل ما هم ۷ـ۸ ساله عقدن کلاً فراموش شدن بس طولانی شده عقدشون.

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

ما هم ۲ سال بیشتره عقدیم شرایط مالیشم داریم ولی عروسی نگرفتیم هنوز

اینا شرایطش ندارن و نداشتن برای خونشون دست میزارن رو گرون ترین چیزا

چند بار از بابام پول قرض قرض بقیه رو بدن و این چرخه همینجور ادامه داره 

اینا شرایطش ندارن و نداشتن برای خونشون دست میزارن رو گرون ترین چیزاچند بار از بابام پول قرض قرض بقیه ...

بنظرم واقعا مسخرس ک بخاطر زندگی خودمون بقیرو ب زحمت بندازیم یا دستشون به جیب خودشون باشه یا ازدواج نکنن اصلا که خرجشونو بقیه بده

ما برای مراسمامون جهیزیه خونه زندگیمون از هیچکس هیچی قبول نکردیم حتی تو برنامه ریزی مراسم عقدمون همه چیو ۲تایی تصمیم گرفتیم و انجام دادیم 

آره دیگ حتما از شب اول بغل خوابی میکنه دختره 

پسره هم سرویس مفتو داره 

واس رد گم کنی و خنده نکردن دیگران 4تا آرزو مثال میزنن

دخترایی ک از شب اول عقد و نامزدی میپرن بغل طرف متاسفانه  اعتبار و برش دیگ ندارن البته 99درصد اینطور هستن

1درصد استثنا هستن ک میزارم واس مخالفان نظرم تو سایت و فامیلاشون 

اونها خوبن

ابنجا تاپیک منه هرچی دوست دارم میگم جای فضولی کردن تو تاپیک بقیه سرت رو در پوستین خلق بیرون بیار ع ...

میخواستم بگم شاید اون ها هم خیلی از این موضوع زجر بکشن و به روی خودشون نیارن 

بنظرم واقعا مسخرس ک بخاطر زندگی خودمون بقیرو ب زحمت بندازیم یا دستشون به جیب خودشون باشه یا ازدواج ن ...

اینا انقد بی شعورن 

یه بخشی از اموالمون که دستشون امانت بود بدون اجازه فروختن میخواستن بقیه چیزام بفروشن که بابام متوجه شد 

بخدا نصف از بیشتر پول ساخت رو از ما