2777
2789
عنوان

خواهر شوهر کوچیکم همش میاد

648 بازدید | 59 پست

خواهر شوهرم‌ همش میاد خونمون چند روز میمونه 

هفته ای ۳ ۴ روز خونه ماست 

۱۸سالشه نامزدیه حالا حالا هم قصدشون عروسی گرفتن نیس 

بخدا دیگ خسته شدم دیگ چن بار مستقیم وغیر مستقیم گفتم ک کمتر بیاد خدایی خستم

دست ب اب سیاه سفیدم نمیزنه فقط میاد میخوره میخوابه

یچیزی هم ک بهش میگم میگ خونه داداشمه دلم میخواد

ب شوهرمم اعتراض میکنم میگه خواهرمه نمیتونم ک بیرونش کنم

اه خدایا بخدا خستم الانم روبه روم دراز کشیده فیلم میبینه😔

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم چقد بد شدن زمان قدیم ۲۰ نفر تو یه اتاق زندگی کردن پسر عمو و دختر عمو ای بابا خو بذار باشه کم نمیشه از خونتون دیگه یه غذا بخوره سرشو از زیر شمشیر در نیاوردین که

"و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین..."

نامزدش می یاد؟

ن یه شهر دیگس از شانس من

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

چی بگم..اینجورتاپیکا میترسم حرف بزنم ک شربشه گناهش بیفته گردنم.ولی خدایی خیلی صبرت زیاده

بخدا دیگ کاری از دستم بر نمیاد من از خانواده شوهر شانس نیوردم

باهاش خیلی سرد رفتار کن زیاد تحویلش نگیر جلوش نمیخواد میوه و آجیل و تنقلات بزاری باهاش زیاد حرف نزن 

میدونم بعضیا کلا بهشون برنمیخوره ولی امتحان کن حتی اگرم فیلمی نگاه نمیکنی کنترل بگیر دستت بگو فلان برنامه رو میخوام ببینم 

البته جلوی شوهرت سعی کن از این کارا نکنی اگرم جلو شوهرت چوقولی کرد بهش بگو من حق ندارم خونه خودم راحت باشم

اهان تو کفششم نمک بزیر زیاد شنیدم شر مهمون رو کم میکنه

مردم چقد بد شدن زمان قدیم ۲۰ نفر تو یه اتاق زندگی کردن پسر عمو و دختر عمو ای بابا خو بذار باشه کم نم ...

ایشالا تو همچین موقعیتی بمونی 

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
مردم چقد بد شدن زمان قدیم ۲۰ نفر تو یه اتاق زندگی کردن پسر عمو و دختر عمو ای بابا خو بذار باشه کم نم ...

عزیزم منم زندگی دارم خسته میشم نمیشه چن روز چن روز بیاد بمونه هیچ کاری هن نکنه زبونشم دومتر دراز باشه

من شاید بخوام تو خونم راحت باشم شاید بخوام بخوام با شوهرم خلوت کنم

حق اینام ندارم؟عجبا