2777
2789
عنوان

سلام اتفاق خیییلی بدی واسم افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 83 پست
اولا که نگو بهش. بعدم اتفاق مهمی نیس که. واسه خیلیا ممکنه پیش بیاد. تموم شده رفته. این همه استرس و خ ...

خوش بحالتون من دارم غش میکنم بخدا

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا من سه ماهه بخاطر عفونت زنانه لباس زیر نمیپوشم اینه ک داره دیوونم میکنه از ظهر همش میگم خدایا چط ...

😩😩😩😩

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
من از این بدتر سرم اومد زیر شلوارم شرت نپوشیدم بعد رفتم جایی دیدم یه اقایی همینطور زل زده بعد فهمیدم ...

بعدش ناراحت نشدین؟؟؟

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
اخه ناراحت نمیشدین ؟؟؟؟خوش بحالتون

چرا ناراحت که میشدم ولی نیمه پر لیوانو نگاه میکنم که اگه یه آشنا میدید چی؟؟؟؟؟ آبرو برام نمیموند اونوقت؛ بعد خوشحال میشدم که آشنا ندیده اونوقت میخندیدم؛ بیخیال به خودت سخت نگیر🙂🙂

خدایا جوری هوامو داشته باش که خودمم باورم نشه 🙏

منم یه بار کوچیک بودم مامانمو عمل کرده بودن یادم رفته بود مانتو بپوشم کاپشن پوشیده بودم البته بلند بود خانممون هم خیلی مهربون بود اومد دکمه هامو باز کرد دید مانتو ندارم منم گریه کردم اونم گف چه بلوز قشنگی داری 

بابا من سه ماهه بخاطر عفونت زنانه لباس زیر نمیپوشم اینه ک داره دیوونم میکنه از ظهر همش میگم خدایا چط ...

نه عزيز من كسي نديده بعدم اصلا پيدا نيست سايه ي بدن روش ميفته معلوم نميشه بهش فك نكن

من از این بدتر سرم اومد زیر شلوارم شرت نپوشیدم بعد رفتم جایی دیدم یه اقایی همینطور زل زده بعد فهمیدم ...

طرف ر ي د 😂😂

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
اوه اوه چه صحنه س ک س ی بوده😂😂

متاسفم واستون من ناراحتم این چه طرز حرف زدنه واقعا ک

يه بار مانتوم كرم بود يه خانومه بهم گفت پشت مانتوت خونيه مردم و زنده شدم كيفم رو جوري انداختم كه روش رو بپوشونه و سريع تاكسي گرفتم به سمت خونه اما واقعا اون دقايق بهم سخت گذشت هي مي گفتم نكنه پيدا بشه و كسي ببينه 😞😞

پسرم منتظر در آغوش كشيدنت هستم   
نه عزيز من كسي نديده بعدم اصلا پيدا نيست سايه ي بدن روش ميفته معلوم نميشه بهش فك نكن

بابا شوهرم ب این چیزا خیلی حساسه بخدا بفهمه کشتتم 😣😣😣