2777
2789
عنوان

سلام اتفاق خیییلی بدی واسم افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 83 پست
ببخشید ولی نمیدونم چرا نمیتونم نخندم😂😂😂😂😂😂😂😋 این بلا سر خودمم میومد اول از همه خودم غش میکر ...

اخه ناراحت نمیشدین ؟؟؟؟خوش بحالتون

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش كن 

عكس اون اقاهه رو نديدي تو زلزله تهران با شورت اومده بود بيرون🙃

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

به شوهرت بگی ممکنه از فردا گیر بده بلند تربپوش

اگه دیده باشنم هیچوقت اون آدمارو دوباره نمیبینی

خودتو الکی ناراحت نکن

اگه ضایع بود باسرماحس میکردی حتما پوشیده بوده

هیچ چیزارزش ناراحتی تورونداره،بلا استثنا هیچ چیز

از قصد که نبوده بعدشم به شوهرت نگو اصلا  چه کاریه

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
اخی یاد خودم افتادم همیشه دوتا فوبیا داشتم یکی اینکه تصادف کنم بعد خشتکم پاره باشه  یکی دیگه ا ...

لعنتيي😂😂😂

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
وا حالا چرا به همسرت بگي؟؟؟ ببخشيدا والي اصلا اتفاق مهمي نيست اولا كه كسي نديده ثانيا ديده باشه هم خ ...

بابا من سه ماهه بخاطر عفونت زنانه لباس زیر نمیپوشم اینه ک داره دیوونم میکنه از ظهر همش میگم خدایا چطور شلوارو پوشیدم متوجه نشدم جر خورده 😢😢

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
اخی یاد خودم افتادم همیشه دوتا فوبیا داشتم یکی اینکه تصادف کنم بعد خشتکم پاره باشه  یکی دیگه ا ...

اگ جوراب ادم پاره باشع بزارنش رو برانکارد چی😂😂😂😂

تیکر ب وقت لاغری😅😆 میخوام 12کیلو کم کنم😑