2777
2789
عنوان

سلام اتفاق خیییلی بدی واسم افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 83 پست
اخی یاد خودم افتادم همیشه دوتا فوبیا داشتم یکی اینکه تصادف کنم بعد خشتکم پاره باشه  یکی دیگه ا ...

مامان من هميشه زير مانتوهاش استين كوتاه و يقه بسته تنشه 

توجيحشم اينه اگه تصادف كنم مانتوم سر خيابون پاره بشه مردم سينمو ميبينن  

ب من ميگه با هواپيما و قطار ميري شهرتون برميگردي زير مانتوهات لباس پوسيده بپوش ك اگه قطار اتيش گرفت نتونستي مانتورو بپوشي با همون لباس خاطرت جمع باشه  هواپيما هم سقوط كرد زنده موندي دو دست لباس خوب تنت باشه  

كلا جنايي كرده قضيه رو

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
بابا من سه ماهه بخاطر عفونت زنانه لباس زیر نمیپوشم اینه ک داره دیوونم میکنه از ظهر همش میگم خدایا چط ...

🤣🤣🤣🤣پس اینو بگو انقد عذاب وجدان گرفتی ولی جدا سوز نمیومد تو بفهمی پارس

در دنیا از سه آهنگ می هراسم ..صدای کودکی از بی مادری؛صدای عاشقی از جدایی؛صدای مجرمی از بی گناهی😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمام فک کنم مث من حساسین ارره؟؟خدایی جای من بودین چه حسی داشتین؟؟؟

دو سه روز اول طبیعیه ناراحتید ولی زمان بگذره فراموش میکنید به همسرتونم لزومی نداره بگین مشابه این اتفاق برا هرکسی ممکنه پیش بیاد نگران نباش

بچه ها خیلی گفتن به شوهرت نگو اما نمیدونم چرا خودت اصرار داری ک بگی حالا خوددانی 

اولا ک کسی ندیده تو تاکسی کی خم میشه اونجای آدم نگاه کنه؟؟؟اگه میدیدن حتمن با نگاهشون متوجه می شدی 

بعدم به این فک کن که تو دیگه اون ادما رو نمی بینی

🤣🤣🤣🤣پس اینو بگو انقد عذاب وجدان گرفتی ولی جدا سوز نمیومد تو بفهمی پارس

نه والا واسه همینم میگم چرا متوجه نشدم اخه گفتم گپ تنم بود از این بافت بلندا تو خیابون ک حتنا کسی ندیده تو بشین پاشو تاکسی نگرانم 

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
بچه ها خیلی گفتن به شوهرت نگو اما نمیدونم چرا خودت اصرار داری ک بگی حالا خوددانی  اولا ک کسی ن ...

مررسی از دلداریت عزیزم ارومتر شدم بخدا 

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰