2777
2789
عنوان

سلام اتفاق خیییلی بدی واسم افتاده

1106 بازدید | 83 پست

سلام خانما حالم بده امتحانام سخته کلا درگیر درسم این چن روزه امروز کتابامو جمع کردم برم کتابخونه اومدم کتابخونه پشت میز تحریر متوجه شدم شلوارم قد نیم وجب جر خورده ..منم متوجه نبودم با همون وضع سوار تاکسی شدم و پیاده شدم من خیییلی سر این قضایا حساسم طوری ک احساس میکنم دارم بیهوش میشم حالا گپ بلندم زیر پالتوم تنم بوداااا اما حس میکنم این همه مسیرو رفتم و اومدم حتما کسی متوجه شده دارم غش میکنم چطور ب شوهرم بگم بخدا سکته میکنه دور از جون خاک تو سرم 😢😢😢😢😢چیکار کنم ارومتر شم از ظهر ده بار جلو اینه حالت نشستن و بلند شدن در اوردم ک نکنه تو تاکسی کسی متوجه شده دارم بالا میارم از استرس ...ببینین تو رو خدا شانس منو

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

به شوهرت نگو. مگه دنبال شر می گردی . 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو خدا واسه کسی پیش اومده؟؟؟؟

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

بیخیال ...خاله من معلمه میگفت صب یکی از معلما همون جوراب پوشیده بود مانتوشم بلند بود دیگه یادش رفته بود شلوار بپوشه 😶😶 سریع تاکسی گرفتیم انداختیمش تو.تاکسی بره شلوار بپوشه بیاد 😁😁

❤من و تو دیگه تنها نیستیم چون که 🌸 خدا با ما نشسته چای مینوشه ❤