2777
2789

.

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

جوون 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

جوون

عزیزم من کی باردار میشم جنسیتش چی میشه 

شوهرم آزمون قبول میشه

وضع مالیمون اوکی میشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من کی باردار میشم جنسیتش چی میشه شوهرم آزمون قبول میشهوضع مالیمون اوکی میشه

بله باردار میشی حدودا سه سال دیگه بچه تو بغلی 

آزمون شوهرت چیزی حس نمیکنم در موردش 

وضع مالیتون هم کم کم بهتر میشه اینو مطمینم 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

سلام گلم امیدوارم حالتون خوب باشه لطفا بگید جنسیت تو دلی ناهید خانم چیه؟

سلام دختر 

بله باردار میشی حدودا سه سال دیگه بچه تو بغلی آزمون شوهرت چیزی حس نمیکنم در موردش وضع مالیتون هم کم ...

ممنون عزیزم 

جوون

من یه چند تا سوال بپرسم🥹

کی شاغل میشم 

وضعیت مالی خودم به تنهایی اوکی میشه؟

میشه ازدواجم زمانش 

همسرم و ویژگی هاشو بگی؟

اکسم؟

یه آدمی هست منو میبینه زل میزنم بهم 

خیلی می‌ره رو اعصابم 

دلیلش چیه؟

سلام عزیزم میشه به منم بگی که آیا در آینده پشیمون میشه از رفتن؟ به من علاقه مند میشه و میفهمه زود قض ...

اسم خودت و اون شخص چیه؟

کامل بگو