2777
2789
چندمی؟خیلی سبز تک پایه خوبهسیر تا پیاز گاج هم خوبهبعد یه استادی درس نامه داره اونام خوبن اسمش فک کنم ...

دهم هستم درس نامه زیست خیلی سبز دارم میگن نکته های اضافی به درد نخور داره ولی نمیدونم راست میگن یا نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دهم هستم درس نامه زیست خیلی سبز دارم میگن نکته های اضافی به درد نخور داره ولی نمیدونم راست میگن یا ن ...

بدرد می خوره ترکیبیه

ولی واسه اون استادم خوبه ولی پولین جزوه هاش🤐

یک عدد نی نی آخرین مدل ۲۰۲۴ تو شکممه

من یه کتاب میخوام که نکته های کنکور داشته باشه به درد تست بخوره مثلا واسه ریاضی میخوام فرمول هارو نو ...

سطح پایین خیلی سبز.

سطح بالاتر نشر الگو و ایکیو

و حل ازمون

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم و تجربه های شخصی کنکوریم رو در اختیارتون میزارم البته فقط تجربه یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا اینو بدونید که مشاور نیستم فقط راهنمایی میکنم پس سوالات تخصصی نپرسیدازمن و از یک از مشاور تحصیلی بپرسید..خانم دکتر خیلی مهربونی میشم حتما و اردو های جهادی هم میرم.عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم 

سطح پایین خیلی سبز.سطح بالاتر نشر الگو و ایکیوو حل ازمون

بله خیلی سبز پایینه سطحش ولی نشر الگو واقعا عالیه واسهدفیزیک کار میکنم با نشر الگو فیزیکم قوی شده خیلی

زیست آکادمی بزن میاره چقد گرون کردهمن اون موقع خریدم ۴۰ تومن الان شده ۴۰۰

باشه مرسی عزیزم لطف کردی 

آره همه چی الان گرون شده من تست شیمی هم یه ملیون گرفتم