2777
2789

۲۴سالمه ۴ساله ازدواج کردیم دیگه شوهرم میگه من دلم بچه میخواد و فلان

از طرفی کل خانواده و فامیلای من پولدارن بچه هاشون اتاق دارن زندگی شاهانه دارن 

ولی منو شوهرم از صفر شروع کردیم به خیلی هاشون ارث رسیده 

حالا میگم اگه اقدام کنم بچم اتاق نداره البته اینم بگمم دو سالگیش تخت خودمو جمع میکنم واسه بچه اتاق درست میکنم اگه این خونه باشیم 

خونه پدرشوهرمه اجاره نمیگیره

حالا میخوام  بچه دار شم میترسم تیکه بندازن دلم بشکنه اینم بگم شاید بچه من یه اتاق نداشته باشه ولی بچه اونام یه خانواده صمیمی و خوب ندارن فقط از لحاظ مالی تو آسایش هستن

یکی مادرش خیانت کرده یکی پدرش یکی اونروز میگف تو خونمون کلا همیشه دعواس 

ولی خداروشکر شوهر من خیلی مرد خوبیه خیلی مهربونه محبت میکنه خیلی دست و دلبازه

اینم بگم هرچی هرچی بخواد بچه یا خودم شوهرم درجا تامین می‌کنه فقط مشکلم اتاقه که بچه نداره🥲اگه هم با این شرایط بتونیم خونه بخریم باز نمیتونیم از همون اول دوخوابه بگیریم از یه طرفم دکتر بهم گف زیاد پیشگیری نکن اندومترت ضعیف

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی واقعا انقدر حرف بقیه برات مهمه که حتی روی این تصميم به این مهمی اثر گذاشته؟ 

اگه به نظرم انقدر ضعیف‌و دهن بینی زوده برات بچه دار شی

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

ول کن این حرفا رو من پول داشتم ولی برای بچم تخت چوبی از الان نخریدم فقط یه تخت بغل مادر 

چرا انقدر حرف بقیه مهمه هان مگه نونتو میدن یا آبتو 

من اتاق جدا هم دارم ولی گذاشتم بزرگ بشه بعد براش اتاق درست کنم

عزیزم اگه در آینده یعنی زمانیکه حریم خصوصی میخواد بتونی براش اتاق فراهم کنی و این رو تو خودت میبینی شروع کن

بعدشم لطفا حتی اگه این مشکلات تو خانواده های اطرافت هست اون رو بهونه برای نادیده گرفتن پولشون نکن خیانت و دعوا برای هر کسی ممکنه پیش بیاد 

مگه تعداد بچه به تعداد اتاقه 

اول اینکه تا چند سال که بچه بزرگتربشه شاید رزق خدا رسوند و تونستید جای بزرگتر بگیرید 

در ثانی اتاق هم داشته باشی واسه بچه باز دیگران واسه حرف زدن موصوع پیدا میکنند 

دیگه خودت راصی باش از زندگیت بقیه که نمیخوان جای تو زندگی کنند

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ول کن این حرفا رو من پول داشتم ولی برای بچم تخت چوبی از الان نخریدم فقط یه تخت بغل مادر چرا انقدر حر ...

ححموممون کوچیکه مادربزرگم جلو جمع گف چطوری تو اون حموم میری خیلی قشنگه ها کاشی هاش همه چیش فقط کوچیکه 

انقدم کوچیک نیستا میشه دونفری رف😂😂😂

ولی خوب واسه بچه هم حتما میگن که چطور حموم کنیم