2777
2789
عنوان

بارداری موفق بعد از زایمان زودرس

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 88 پست
نه جفتشون تو هفته۲۸ بود تقریبا این آخری چون قندم بالا بود رژیم دادن بودن بیاد پایین بعد بزنم ولی قسم ...

یکم به خودت فرصت بده بدنت ریکاوری بشه..ان شاءالله حاحتروا بشی نذر کن ۳ تا لباس علی اصغر بدی به ۳ نفر اگه حاجتروا شدی

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
منم دارو نگرفتم دفعه دوم فقط استراحت .اصلا نامید نشو صددرصد حواست به خودت باشه موفق میشی

انشالله برا منم دعا کنید خدا تجربه مادرشدنو بهم بده دو دفعه فقط حسرتشو کشیدم خیلی سخته😭

شما دفعه دوم چند وقت بعد باردار شدین؟

خدایا برام معجزه کن تا تلخی گذشته برام کمرنگ بشه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت با دوبار سابقه زودرس و یبار سرکلاژ میتونم مجدد باردار بشنو تا آخرش برمو بچمو سالم بغل کنم؟؟خیل ...

صد درصد.ذره ای یک نداشته باش .فقط استراحت کن با کسب رودر بایستی نداشته باش به فکر خودت باش .موقعیت داری بری خونه مامانت ؟

یکم به خودت فرصت بده بدنت ریکاوری بشه..ان شاءالله حاحتروا بشی نذر کن ۳ تا لباس علی اصغر بدی به ۳ نفر ...

انشالله عزیزم

توروخدا برا منم دعا کنید 

واقعا دیگه تحمل تجربه تلخی ندارم کلا روانم بهم ریخته

انشالله برا منم دعا کنید خدا تجربه مادرشدنو بهم بده دو دفعه فقط حسرتشو کشیدم خیلی سخته😭شما دفعه دوم ...

دکتر گفت بعد شش ماه و من بحرفش گوش کردم .تا باردار شدم 4 ماه  دیگه طول کشید .بنظرم ازهمون ماهه چها م اقدام کن

صد درصد.ذره ای یک نداشته باش .فقط استراحت کن با کسب رودر بایستی نداشته باش به فکر خودت باش .موقعیت د ...

آره موقعیتشو دارم خونه خودمم بودم فقط آشپزی و گاهی ظرف بود می‌شینم وگرنه استراحت بودم دقیقا ماهی که باید مطلق میشدم شل کردم و زیاد رو پا وامیستادم که زیر دلم درد می‌گرفت همش میگم کاش مطلق مطلق میشدم این چند هفته رو

خیلی سخته۷ماه صبر کنی فقط بخاطر چند هفته همه چی خراب بشه اینگار یه بار سنگینی رو دوشم مونده🙁

دکتر گفت بعد شش ماه و من بحرفش گوش کردم .تا باردار شدم 4 ماه دیگه طول کشید .بنظرم ازهمون ماهه چها م ...

یعنی بعد شیش ماه اقدام کردین چهار ماه بعدش باردار شدین ؟

آره موقعیتشو دارم خونه خودمم بودم فقط آشپزی و گاهی ظرف بود می‌شینم وگرنه استراحت بودم دقیقا ماهی که ...

من زایمان زودرس اولی به این دلیل بود که مهمون ازشهر دیکه اومد خونمون .خونمون تمیز نبود تو رودربایستی بهشون نگفتم نیاین بااینکه کمی دل درد وکمردرد ذاشتم وخونه رو تمیز کردم .بعد دل درد شدید شدم .الان باخودم می گفتم چقدر ساده بودم

فقط به حرف دکترا گوش نکن که استراحت نسبی واینا.و لازم نیست مطلق باشی .من سردومی دکترم که حیلی هم معر ...

الان بچه دارین؟

برا دومین بارداریتون چیکار کردین که تا آخر رفتبن؟

من دفعه اول 28 هفته دوقلوهام بدنیا آمد مردند پسرمو با سرکلاژ و آمپول آنوکساپارین و پروژسترون و استرا ...

برا اون سه تا سقط سرکلاژ بودین؟

موقعی که سرکلاژ کردین بعدش انقباض و دردم داشتین ؟

من خیلی استرس گرفتم الان ۱۰روزه زایمان کردم همش استرس دارم نتونم بارداری سالمی داشته باشم و تا آخر ب ...

من شنیدم کسایی ک سرکلاژ میکنن خیلی باید استراحت کنن درصورتیکه شما میگید استراحت نسبی دارید!!!

من فقط برای سرویس بهداشتی ازروی تخت بلند میشدم و حمام هم هفته ای یکبار وکوتاه 

هرروزم روغن زیتون و انجیر و ... ک شکمم سفت نشه 

آمپول انوکسا وشیاف و اسپرین و...استفاده کردم

بنظرم ی دکتر بهتر برید ک تلاش و هزینتون ب ثمر بشینه ایندفعه