2777
2789
عنوان

بارداری موفق بعد از زایمان زودرس

| مشاهده متن کامل بحث + 1700 بازدید | 88 پست
سری دوم سرکلاژم داشتید؟

نخیر دکتر گفتن دیگ نمیشه سرکلاژ کرد ممکنه کیسه آب پاره شه بجاش برام پساری گذاشتن خیلی سخت گذشت بهم...

بارداری اولم ازروی بی تجرلگی نزدیکی داشتم بهم فشار اومد کیسه ابم سوراخ شده بود و من متوجه نشدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۸هفته شما که الان هفتتون خوبه فقط استراحت کنید این ماه های اخرو کار همیشه هست اشتباهی که من کردم🙁

آره دیگه دیدم اذیتم خونه رو نصفه نیمه ول کردم 😕

کلا از اول بارداریم دست تنهام. هیچ کمکی نداشتم.

ولی خداروشکر مشکلی نداشتم که اذیت بشم واسه همین دلم میخواست فعالیت داشته باشم.

شما هم انشالله بزودی دامنت سبز بشه.

نخیر دکتر گفتن دیگ نمیشه سرکلاژ کرد ممکنه کیسه آب پاره شه بجاش برام پساری گذاشتن خیلی سخت گذشت بهم.. ...

من خیلی استرس گرفتم الان ۱۰روزه زایمان کردم همش استرس دارم نتونم بارداری سالمی داشته باشم و تا آخر برسونم چون یبار سرکلاژ کردم

خدایا برام معجزه کن تا تلخی گذشته برام کمرنگ بشه😔

آره دیگه دیدم اذیتم خونه رو نصفه نیمه ول کردم 😕کلا از اول بارداریم دست تنهام. هیچ کمکی نداشتم.ولی خ ...

انشالله الان که کل وجودم استرسه تجربه تلخی بود

من دفعه اول 28 هفته دوقلوهام بدنیا آمد مردند 

پسرمو با سرکلاژ و آمپول آنوکساپارین و پروژسترون 

و استراحت کامل داشتم خونه مادرم 37 هف اومد 

3 تا سقط داشتم 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

منم 28 هفتگی دخترم بدنیا اومد نموند دومی رو رفتم خونه مامانم تا دم زایمان استراحت کردم .استراحت نسبی ...

سرکلاژم کردین؟

سلام تو بارداری ختم قرآن بردار هروقت افکار بد و ناراحت کننده اومد سراغت بخون و اگه میتونی خودت رو مشغول بافتنی کن سرت گرم بشه نزار تو فکر و خیال بیفتی..آمپول ریه زده بودی تو بارداری یا نه؟

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
من دفعه اول 28 هفته دوقلوهام بدنیا آمد مردند پسرمو با سرکلاژ و آمپول آنوکساپارین و پروژسترون و استرا ...

متاسفم عزیزم

خداروشکر خدا یه پسر ناز بهتون داده

من خیلی ناامید شدم چون هردوتا زایمانم تقریبا تو هفته مشابه بودن خودم حس میکنم اگه مطلق میشدم می‌تونستم تا آخر برم دارهای من فقط شیاف و قرص آسپرین بود 

آخریا انقباض گرفتم ولی دکتر دارو نداد

سلام تو بارداری ختم قرآن بردار هروقت افکار بد و ناراحت کننده اومد سراغت بخون و اگه میتونی خودت رو مش ...

نه جفتشون تو هفته۲۸ بود تقریبا این آخری چون قندم بالا بود رژیم دادن بودن بیاد پایین بعد بزنم ولی قسمت نشد

خیلی ذکرو دعا میخوندم ولی اثر نکرد طوری که الان دلم از خدا شکسته ایمانمم از دست دادم🙁

برو خونه مامانت یا کارگر بگیر فقط،برای حموم ودستسویی پاشو.به حرفه دکترت هم که گفت استراحت نسلی خوبه ...

بنظرت با دوبار سابقه زودرس و یبار سرکلاژ میتونم مجدد باردار بشنو تا آخرش برمو بچمو سالم بغل کنم؟؟

خیلی میترسم

متاسفم عزیزمخداروشکر خدا یه پسر ناز بهتون دادهمن خیلی ناامید شدم چون هردوتا زایمانم تقریبا تو هفته م ...

منم دارو نگرفتم دفعه دوم فقط استراحت .اصلا نامید نشو صددرصد حواست به خودت باشه موفق میشی