2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113274 بازدید | 1766 پست
واقعا

آره ممکنه ؛ ۲_۳ تا کاربر گفته بودن 

من به یه کاربر‌ گفتم‌ انجام داد بعدش تگم کرد گفت خیر ببینی کیف آبجیمو برداشتم‌ آویزون‌ کنم از توش دعا افتاد‌ برای من‌ گرفته بود چون اسم من و مادرم روش بود (‌ فلانی زاده ی فلانی ) و فهمید کار خواهرش بوده ( هم‌ بختشو بسته بود هم راه های رزق و روزی شو تا تنونه شغل پیدا کنه با‌ اینکه تحصیلات عالیه داشت ، برای اینکه پسر نوزاد خواهرشو حسابی بزرگ‌ کنه بعد ازدواج یا شغل پبدا کنه بچه رو خاله بزگ‌کنخ تا پرستار 

خود خواهره هم‌سر پرستار بوده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی مشکل از خاکشه ؟ قبلا در ساهای بسیار دور قبرستان بوده ( بعید مبدونم ) من شکم میره به جادو ( یکی ...

نمیدونم . منم از بس بدبختی کشیدم اینجا 

نمیدونم .‌فقط من پانزده سال عروسی کردم . ده سال به یه طرف این حدود پنج سال هم به یه طرف

یعنی مشکل از خاکشه ؟ قبلا در ساهای بسیار دور قبرستان بوده ( بعید مبدونم ) من شکم میره به جادو ( یکی ...

الهی بمیره هر کسی این کار و میکنه . اخه من تو اسباب کشی ک داشتم میکردم . خوردم زمین و ضربه مغزی شدم تو این خونه 

یک ماه افتادم . یعنی مردم و زنده شدم . روز اسباب کشی

گاهی میگم نکنه یه شخص بد اینجا دفن شده . مال مثلا سال های قبل

در ساعت زحل ،‌ روز سعد ( یا در روز زحل ؛ ساعت سعد ) دقیقش رو سرچ کن 

احتمالا ساعت زحل باشه ( نوشتن ۶۰ قاف برای اخراج ارواح و اجنه " البته ارواح نمیشه همون اجنه ان ) 

نمیدونم . منم از بس بدبختی کشیدم اینجا نمیدونم .‌فقط من پانزده سال عروسی کردم . ده سال به یه طرف این ...

۵ سال به اینور که میگید 

این خونتون بهتر بوده از لحاظ قیمت و وسعت و زیبایی بهتر از حانه های قبلی بوده اگه آره : یه تنگ نظر دعا گرفته اثراتش مونده 

۵ سال به اینور که میگید این خونتون بهتر بوده از لحاظ قیمت و وسعت و زیبایی بهتر از حانه های قبلی بوده ...

ببین . ما ک خونه قبلی واقعا بد بوده 

اینجا موقعیتی برام بهشته 

یعنی از بی خونگی نجات پیدا کردم . 

ولی روز اسباب کشی این طور شد

و از اون روز خوشی رفت

شما حالا میکید من باید چی کار کنم . راهی نیست ک بفهمم از خونه است یا از چیز دیگه

در ساعت زحل ،‌ روز سعد ( یا در روز زحل ؛ ساعت سعد ) دقیقش رو سرچ کن احتمالا ساعت زحل باشه ( نوشتن ۶۰ ...

خانومی که حوزه درس خونده و استاد دانشگاه هم بود میگفت رپزها و ساعتای که خوب نیست اگه ادم بره قبرستون ارواح خبیثه نفرینش میکنن