2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113269 بازدید | 1766 پست
خونه ما شیطان داره .جن کافر و ارواح سرگردان کافر ک اتش اونا داره ما رو هم میسوزونه .و ملک و فرشته و ...

آیات ۶۰ قاف را با وضو و طهارت و در ساعت سعد ( روز قمر در عقرب نباشه ؛ ساعت سعد هم باشه ) ، رو به قبله بنویس دقیق از روی قرآن بنویس " در گوگل یا برنامه ی دعای شست قاف که در بازار هست ننویس برای اونا غلط املایی داره " ) و بنداز داخل یه کاسه آب نوشته اش که کامل رفت آب آیات ۶۰ قاف را در گوشه ها ی خانه و دور تا دور خانه بپاشید و ذکات آن یک مرغ یا خروس سفید ذبح کنید و کل گوشتش را به مستحق بدهید و تا ۳ روز روزی ۲ رکعت نماز برای حضرت علی بخوانید ( ۲ رکعت نماز میخوانم هدیه به حضرت علی قربه الی الله ) آب ۶۰ قاف را با شرایطی که گفتم انجام دهید " اگر در خانه ای ارواح خبیث و اجنه ی کافر تجمع کرده باشند یا ساکنین آن خانه را آزار برسانند یا بترسانند : با انجام آن کار میروند و تا به ابد بر نمیگردند . 

+ تابلو حرز کبیر امام جواد ع روی پوست آهو قاب کرده و خیلی خوشگلن از باسلام سفارش بده بیارن نصب کن در هال وروری ( روز نصب تابلو روز فمر در عقرب نباشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چکار کنم ک دست از سرم وردارنکاش خودمو اذیت میکردن طاقت ندارم بچم اذیت شه

خب شروع کن نماز خوندن رو عزیزم باید باور داشته باشی قدرت خدا رو تسلیم باشی در برابر خدا وگر نه ذکر خالی و اذان و قران اثری نداره برات 

الا بذکر الله تطمئن القلوب
اره،گفتم دیگه اگه خانوادم مثل اینا بودن اون موقع میبردنم دعانویس،اخرم پلاکت پایین تبدیل به سرطان ودر ...

دور از جونت عزیزم

ایشالا همیشه سلامت و شاد باشی

از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم؛سعی میکنم فقط وقتی کامنت بذارم که از نوشته ام مطمئن باشم

منم ی خانه داخلش بودم حسشون میکردم .به هیچ عنوان سرم بالا نمیکردم نگاه کنم که دنبال چیزی بگردم شوهرم شب کار بود 15روز در ماه یادمه اونجا ی شب خوابیدم..با خوندن قران نمیرن .از آهن و قران نمیترسن .فقط اگه ایت الکرسی میخوندم دلم محکم میشد به هیچ عنوان نمیترسیدم ازشون .شبی ک اسمشون میوردم .میومدن مخصوص شب های مهتابی......

کلا اینا ی نفر دعا نوشته باشه واست وارد زندگیت میشن یا اینکه خانه از خودش باشه .شما ک میگی دنبالت هستن .احتمالا ازار و اذیت شون دادی مثلا سنگ پرت نکردی .آب جوش میریزی بگو بسم الله.همزاد باشه.قبرستان شب بری

سلام عزیزم

یه قران کوچیک بخر

موقع خواب بذار روی سینه پسرت یا زیر سرش

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

دو خط آخر پستتون رو قبول ندارم مثلا خود من اصلا نمیدونستم بخت رو میشه بست ، جادو چیه ؛ جادوگر کیه ( ...

خیلی جالبه نمیدونم والا

من چون اعتقاد ندارم خداروشکر بسرم نیومده تاحالا چون باور دارم هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست

هر بژی کورد

اینا احتمالا همونایی هستن که اسم امیر کبیر رو بدون اینکه بدونن کیه از رو همدیگه کپی پیست کرده بودن ع ...

واکسن چه ربطی به علوم غریبه داشت؟ 🤔

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚