2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113291 بازدید | 1766 پست
اگر دارین پس نه نندازین انشالا باهمونارفع میشه🤲🤲

دعاکن انتقالیم جورشه برگردیم شهرمون

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

مذهبی نیستم نمیدونم بکجا زنگ بزنم به کی بگم شماره ای دارید؟

مرمری جون ،برو یوتیوب یا تلگرام یااینستا،کلیپ های استاد کاوه رو گوش کن ،خیلیا مث شماازبچگی موجودات ماورایی داشتن .با کارهایی ک شیخ کاوه میگ و انجام دادن خوب شدن ،فقط حتما نگاه کن و انجام بده .حتی میتونی دایرکت بدی یا کامنت بذلری جواب میده

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مذهبی نیستم نمیدونم بکجا زنگ بزنم به کی بگم شماره ای دارید؟

عزیزم نماز میخونی؟ نماز بخونین تو خونه سه روز روصه ابا عبدلله بگیر انگار ی عالمی بوده ک تو خونه ای ک جن ها بودن میره سه روز روصه برا امام حسین میگیره و اونا میرن شمام امتحان کن تو خونت روضه بزار انشالله میرن

منم ی روز مادر میشم مطمئنم 🥹💔
چرا نری پیش دعا نویس خب دعا نویس ب درد این مشکلات باید بخورن حالا دعا نویسم ن یه شیخی اخوندی ک سر در ...

دعا نویسی و علوم غریبه یک علم هست ک هرکسی نداره و اگر پیش آدم اشتباهی برن کلی گرفتاری داره

منم ی روز مادر میشم مطمئنم 🥹💔
مرمری جان سلامماهم تو خانوادمون همین مشکل داریم ربطی به خونه نداره این با خودتون هست از بچگی تاالان ...

همزاد ها چ شکلی اند

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
براش آیت الکرسی بذار یا هر چیزی فقط بهش اطمینان بده دیگه نمی یان بذار خسته شه خودش خوابش ببره. برین ...

کاش مامانم نزدیک بود هرشب میرفتم😔😔😔

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
سلام مرمری جون این دوستمون راست میگه این همزادته که به بچه هات رسیده. دامادم (شوهر خواهرم) همزاد داش ...

مادربزرگ عوضی ام فراوون گرفته هم برای مادرم 

هم فکر کنم  من چون یبار زل زد تو چشمم گفت بدبختت میکنم نمیزارم ی آب خوش از گلوت پایین بره و من اون تایم فقط ده سالم بود و قشنگ یادمه هر روز دم در خونه دعا میدیدم

چون شبیه ب مادرمم ازم بدش میومد از همون اول

کلا دیوانه اس چشم دیدن هیچکدوم از بچه هاش رو نداره.

الان پیر شده عموم فوت شده بود رفتم مراسمش و نشستم یه گوشه ک خیلی دیو نداشته باشه دلم نمیخواس ببینمش ولی یهو دیدم مادربزرگم داره چشم چشم میکنه آخرش پیدام کرد و گفت منو ببخش دختر گفتم چرا گفت همین ک گفتم منو ببخش نگاش کردم همون عوضی سابق بود دریغ از ذره ای پشیمونی تو صورتش

بچه ها خیلی گناه دارنببین وقتی خونه هارو عوض کردی و بازم اومدن یعنی اینا مخصوصا اومدن برای شما و قوی ...

انشالله عزیزم

بله دارم نه اونا اوکی اند مشکل ندارن مادرمم خونه من چندبار دیده خونه خودشون نه 

بابامم نه ولی من خونه بابام هم میدیدم قبلا الان جدیدا دیگه ندیدم

همسرمم چندبار خونه خودمون دیده ولی معتقده توهمه

خانم همسایه هم دیده و چندماهه درگیره