2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113291 بازدید | 1766 پست
میدونم و بخاطر همینم میخندم اوکی من ارثی بیمارمهمسرمم ارثی داره؟همسایم؟یه چیزی شنیدید فقط از بیماری ...

همسایه و شوهرتون رو من ندیدم چیزی درباره شون تو عنوان  نوشته باشی فقط درباره خودت و پسرات گفتی

بهر حال قصد من که کمک بوده انشالله مشکلت حل بشه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
میدونم و بخاطر همینم میخندم اوکی من ارثی بیمارمهمسرمم ارثی داره؟همسایم؟یه چیزی شنیدید فقط از بیماری ...

شما حالتهاکه میگی مثلا خوابا که تو تاپیک قبلیت گفتی دیدم اتفاقاکه برابقیه میفته . اونکه کسی بغلت کرد از پشت . گم شدن لوازم اینا همش حالات فرد جن زده است حتما برو وبلاگ دایی ابراهیم بگو بهشون ادم خوبی هستن

پستای منم که تو اعلاناتت هست بیار بخون 

حتما جدی بگیر اینا رو

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی تو باید خودت رو پاکسازی کنی مشکل از توعهتو پاکسازی بشی نه کودکه کنارت نه همسرت نه هیچکسی اذیت نم ...

براپاکسازی از افکارمنفی چشم زخم طلسم چیزی یاغسلی بلدید؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
براپاکسازی از افکارمنفی چشم زخم طلسم چیزی یاغسلی بلدید؟

عزیزم تو گوگل بزن وبلاگ دایی ابراهیم اونجا همه چیز هستو

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

عزیزم تو گوگل بزن وبلاگ دایی ابراهیم اونجا همه چیز هستو

ممنون عزیزم اره سایتشو میشناسم گفتم اگه این خانوم هم راه حل دارن بگن

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

اینجا همه یه اسکیزوفرنی گرفتن دستشون تا یکی درباره مسائل ماورایی حرف میزنه بهش برچسبشو میزنن 😅

خب مسلمونا اول درباره همون اسکیزوفرنی یه خورده اطلاعات جمع کنین بعد بیاین برا مردم از پشت گوشی تشخیص بدین !

ممنون عزیزم اره سایتشو میشناسم گفتم اگه این خانوم هم راه حل دارن بگن

آهان 🤍

هرچی ادم اسکیزوفرنی و شیزوفرنیه فاز جنی شدن و جن دیدن برمیداره تو ایران

اتفاقا این مدل بیماریای حاد روحی روانی وراثتی هم هستن، یعنی اصلا عامل اصلی اسکیزوفرنی که خود وراثت و ژنتیکه!

خودتو بچهات یه راست برید پیش روانشناس و روانپزشک

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا