2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113269 بازدید | 1766 پست

ابجی منم همین مشکل داشتم بچه خواهرم همین مشکل داشت من یه دعانویس رفتم دعاهای قرانی دادگفت باهاشون ۱۰روز غسل کن هر روز و منم ۶ روز غسل کردم ولی نجات پیداکردم راحت شدم دخترخواهرمم یسری دعابهش داد اونم دیگه ندید و من بعداز ۸سال این مشکل داشتم و فکر میکردم همینجوریه ولی خب دیگه خسته شده بودم گفتم بزار این راه امتحان کنم چاره چیه و درعین ناباوری جواب داد😃...من تو خواب خیلی اذیت میشدم خیلی هر روز صبح با وحشت از خواب بیدارمیشدم مخصوصا اگه اون روز رو قران میخوندم خیلی بدتر اذیتم میکردند تا انگار نخونم🤦‍♀️ولی حالا خداروشکر یه مدت راحت شدم

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
دیقا همون چیزاییی رو گفتی که تو ذهن من بود.بخاطر همین خرافاتاس که انقد درگیر این چیزا میشن بستگی دار ...

دو خط آخر پستتون رو قبول ندارم 

مثلا خود من اصلا نمیدونستم بخت رو میشه بست ، جادو چیه ؛ جادوگر کیه ( فکر میکردم جادوگر به شعبده باز میگن‌ که تو سیرک کار میکنن ؛ در این حد بوق و پرت بودم ) 

یا از هر ۱۰۰۰۰ تا جن کافر ۹۹۹۹ تا با جادو میان ( به عنوان جن مزاحم‌ یا جن عاشق ) که اسر و در خدمت جادوگر هست و واسش کار میکنه 

و فقط یکی به میل خودش میاد که آزاد هست که اونم بسیار بسیار به ندرت پیش میاد . 

من چندین ساله اینجا عضوم‌ ۱۰۰ درصد کاربرانی که مشکلات ماورایی دارن از هر صد کاربر کل ۱۰۰ نفر کاشف به عمل اومده واسش دعا گرفتن ( دعای بد " دعای سیاه ؛ جادوی سیاه ، طلسم سیاه ) که اونم‌ باز ۸۰ درصد کار زن عمو بوده ( به عنوان گیرنده ی جادو ) ، ۱۰ درصد کار زنداداش زن دایی ، ۱۰ درصد همسایه و باقی فامیلا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی خونه صوت قرآن پخش کنید وقتی بچه میخواد بخوابه صوت قرآن بزارین،حدیث کسا عالیه. تو خونه هر روز نماز هم خودت هم همسرت بخونین (نماز از واجباته) و دور از حرام خواری مثل شراب و... اینا باشین به خدا نزدیک بشین 

اما چشمتون روز بد نبینه وقتی رفتن بابام تا یک هفته دیونه شده بود و موجودات بعد چهارم رو می دید تا من 

زنگ زدم موضوع بابامو فهمیدم همان لحظه تو خونه قرآن خوندم و همزمان با قرآن خوندن من یه سری اتفاقات افتاد و بعدش دیگه بابام خوب شد 

اندکی مشکلاتم بهتر شده بود از وقتی که دعا رو نصب کردم اما نه کانل 

تا اینکه به مجلس امام حسین دعوت شدم بخدا که از بعد آن مجلس می دونم تمام حسین اومده و همشون رو سر جاشون نخونده

من بعد از آن مجلس رابطه ام با شوهرم درست شد 

نمازم به موقع تر شدعشقم دعای عهد شد والانس می خوام برای در امان ماندن بچه ها نمازخواندن کنم 

فقط یه چیز هنوز باقی هست از زمان ورودم به این خانه مدام بر وجودم لرزه ایجاد میشه که انگار علتش بیرونی هست 

ولی خب دیکه میدونم امام حسین دیگه بهشون اجازه نداده که اذیتم کنند

قبل از خواب حرز امام رضا ع رو گوش کن + صوتشو در خانه پخش کن 

قبل از خواب ۳ بار سوره ی توحید بخون + ۱۰۱ بار ذکر یامُجیب + ۱ بار آیه ی فَسَیَکفیکَهُمُ اللهُ و هو السمیع العلیم ؛ فوت کن به خودت 

به بچه هاتم بخون تک تک شو 

جریان ۳ بار سوره ی توحید : کاربری هم گرفتار بود حضرت علی میاد به خوابش میگه قبل خواب ۳ بار سوره ی قل هو الله بخون 

جریان ذکر یامُجیب : اینو یه دعانویس_باطل سحر قرآنی حرفه ای به یه کاربر یاد داده بود 

جریان آیه ی فسیکفیکهم... : اینو یه دعانویس _باطل سحرحرفه ای که رفته بودم پیشش برام نوشت که پیشم نگه دارم ( هم بخون ؛ نوشتنش = روی یه تیکه کاغذِ بی خط با وضو و طهارت در روزی که روز نحس نباشه که بهترین روز : پنجشنبه و یا یکشنبه است بنویس تا کن بزار داخل گردنبند جا دعایی . 

روز نحس شامل : روز قمر در عقرب ، و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن = به عنوان روز نحس هستند . 

روز قمر در عقرب ۷ بهمن سپری شد موند تا ۲۵ روز دیگه 

دیقا همون چیزاییی رو گفتی که تو ذهن من بود.بخاطر همین خرافاتاس که انقد درگیر این چیزا میشن بستگی دار ...

یعنی میخواستم بگم‌

من نه تنها اعتقاد نداشتم بلکه اصلا نمیدونستم چیزی به اسم جادو وجود داره 

یا اینکه جادوگرها از اجنه ی کافر کمک میگیرن 

هیچی نمیدونستم ولی سرم اومد از سال ۹۴

اره دعا گرفته بودن برام

حدس میزدم 

میگم دیگه اینا بزارن همه خوشبخت میشن 

من وقتی آیات ۶۰ قاف خوندم ( ۱۲۰ بار در ۱۱ روز که در پست های قبل توضیح دادم ) 

بعد از پایان ۱۱ روز ، سبک و شاد و پرانرژی سده بودم انگار برگشته بودم به سالهای قبل از طلسم برگشته بودم به ۱۲ سال قبلو سالای قبلس که خوشبخت و پر روزی بودم 

دعا نویس قرانی پیدا کن بچه دیوونه میشه اینجوریادم بزرگش سخته دیگه بچه طفلمعصومهمسایه مون حالش بد شد ...

سلام. کسی که این حرف رو میزنه یعنی از ابتداییات این مسائل هم سر در نمیاره.

بعد از انجام واجبات و ترک محرمات، بزرگترین راه دفع شیاطین روضه هست علی الخصوص روضه امام حسین علیه السلام

مکانی که توش روضه باشه شیاطین اونجا وجود ندارن و ملائکه هستن. حتی جایی که اسم اهل بیت(ع) و امام حسین(ع) بیاد هم شیاطین فراری اند و اونجا نیستند.

تا جایی که توصیه شده به دیوار خونه نام مبارک امیرالمومنین حضرت علی (ع) نصب بشه

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

تو هر قرنی باشیم تو بگو صد سال آینده این موجودات وجود دارند روان پزشک می خواد قرص بده به این موجودات ...

نمیدونم چرا بعضی ها همه چی رو با هم قاطی میکنن و معتقد هستن چون علم پیشرفت کرده همه اعتقادات پوچ هستن مثلا بچه دو ساله چه مشکل روانی میتونه داشته باشه واقعا 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹