2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113293 بازدید | 1766 پست
میشه لطفا درخواست دوستی مو قبول کنی درهمین رابطه میخوام یه چیزی بهت بگم

گلم همینجا بگو درخاست هام خرابن

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مهد میره نه دوستی داره نه دارو میخورهببین یه چیز بگم شاید از نظرتون خرافه باشه ولی دقیقا از روزی ...

من فکر میکنم حساس شدی آخه بچهچیزی ببینه خب میگه 

یا بترسه ازچیزی

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
ببین احتمالا نوعی اختلال که بصورت ژنتیکی شنا وبچه هاتون تو دوران کودکی دارید،عمه ناتنی منم چند سال ه ...

وای دقیقا منم این علائمودارم چنساله تحت نظر روانپزشکم ولی خوب نشدم 

اصفهانمن از دعا نویسا میترسم😢

دعا نویس ها با جادوگرها فرق دارن دعانویس ها سید هستند یا سید نیستن ولی خیلی مشکل مردم روحل میکنن الان واقعا همدان چندتا هست خیلی کار بلدن تو میخواهی مشکل بچه  حل بشه برو بپرس ببین کی کارش خوبه مشکلت رو برطرف می‌کنه من خودم خیلی اعتقاد دارم شاید بچه ات رو از ما بهتران که همون اجنه ها اذیت میکن ببربراش دعاکن از روی قرآن دعا میکنن

خوب بیشتر جاها دارند تازه ادمای خوبو بد هم دارن باید یا بری از اونجا  یا یه دعا نویس که موکل قوی داشته باشه میتونه کمک کنه

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشی

مممنونم ازمعرفی کتاب حتما میخونمبله خودمم فکر میکنم اینجوره قبل از افتادن اتفاقات ازشون باخبر میشم خ ...

خواهش میکنم عزیزم همه ی اینها بخاطر همون مشکل ماوراییت هست اون اینها فکرهارو تو ذهنت میاره و حس ششم رو قوی میکنه منم از بچگی تو خواب اذیت میشدم و تو خواب راه میرفتم الان بچه هام هم مشکلاتی دارن همش دنبال راه حل هستم ان شاالله خدا مشکل مون رو حل کنه 

یه سوال اینکه میگی خودتم میدیدی دقیقا چی میدیدی؟

جن با جزئیات تو روز روشن تو شب 

حتی شده پنج دقیقه وایمیساد نگاه می‌کرد نمی‌رفت

ب اطرافیان میگفتم اونجاس اونا میگفتن اونجا ک هیچی نیس

در صورتی ک من میدیدم جیغ میزدم وحشت میکردم ولی نمیرفت

مرمری جان قرآن بخون.هم آروم میشی هم بچه آروم میشه من دختر ۸ساله م میدید هنوزم بعد دوسال درگیریم کمتر ...

سلام

این بنده خدا میگه مذهبی نیستم....فکر کنم به قران اینا معتقد نباشن دیگه

خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او  نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری...  مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان.   حسین  جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم    !!!! ۱۱۱۱  

مرمری جان وقتی میگی هم شما هم همسرتون بی اعتقادین 

چجوری میخواین بدون اعتقاد قلبی، قرآن و حرز جوابگو باشه

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
مرمری جان وقتی میگی هم شما هم همسرتون بی اعتقادین چجوری میخواین بدون اعتقاد قلبی، قرآن و حرز جوابگو ...

عریزم به قرآن و خدا ک بی اعتقاد نیستم منظورم این بود اعمال دینی مثل نماز رو انجام نمیدم روزه نمیگیرم حجاب چادری ندارم 

ن ک خدارو قبول ندارم