2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113300 بازدید | 1766 پست
حسابی درگیرم😭😭😭چکار کنم؟

ببر آبت الکرسی رو روی کاغذآبی رنگ چاپ کن چهار گوشه خونه نزدیک سقف بچسبون همه ی چهار گوشه هارو بچسبون حتما نزدبک تقریبا چسبیده ب سقف

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم از کوچیکی نصف شب ساعت ۳ یا ۴ میگرفت گریه شدید جوری که خودم وحشت میکردم یه شب خدا نیاره دکتر هم بردم اما از ساعت ۱۲ شب تا ۵ صبح گریه کرد خودم شوهرم خواهر شوهرم برادر شوهرم مادر شوهرم عموی شوهرم تا صبح بیچاره شدیم ۵ نیم خوابید بعده بردم پیش یه دعا نویس یه دعا کرد خدارو شکر خوب شد گفت که حمزاد اذیت میکنه دعاش هم تو بالشت ش هست

سلام عزیزم خدا به همسرتون سلامتی بده دیشب دخترم ناخوش بود نتونستم جواب بدم بله جن فرق نمیکنه مسلمان ...

دعاهایی ک سید داد هم ب گردنمون انداختیم هم توخومه گذاشتیم هم خوردیم.. دیگه الان ۳ روز خداروشکر ازشون خبری نیست. اون رو  روی اینابنویسم بندازیم دعارو دعانمیشه؟

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

سلام عزیزم خدا به همسرتون سلامتی بده دیشب دخترم ناخوش بود نتونستم جواب بدم بله جن فرق نمیکنه مسلمان ...

آره اون سید گفت متاسفانه اب جوش ریخته شده روبچه شون. واسه همین شوهرمواذیت کردن و رابطه مونم قط کردن

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

برا بچه هات گردنبند قرانی بگیر 

تو خونه هم بزار قران پخش شه و یا بخون به بچه هات هم یاد بده بخونن 

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

عزیزم ان شاءالله بحق دستای کوچیک حضرت علی اصغر ع بهترینهابرات رقم بخوره برای منم دعا کن اخر الزمانه ...

چشم حتما عزیزدلم خدامشکل گشاست دعامیکنم ازته دلم براتون تاهیچ مشکلی سبب ناراحتی تون نشه به حق علی🤲🌹🌹🌹🌹🌹

ببین چون خودتم می‌دیدی تو بچگی پس ربطی به خونه عوض کردن نداره، فعلا به مدت 40 روز صبح ها قبل طلوع خورشید و عصرها قبل از غروب آفتاب اسپند با کندر دود کن، شبا وقتی بچه‌ات میخواد بخوابه دورش با دستت به صورت فرضی یه خط بکش و آیت‌الکرسی بخون و بهش فوت کن، صدای اذان همیشه تو خونه پخش بشه، صبح و شب چهارقل و آیت‌الکرسی و ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله بخون و برای پسرت هم بخون، قرآن هم زیاد بزار پخش بشه، بهش یاد بده که ذکر یا فاطمه بنت نبی و یاعلی را بگه وقتی چیزی دید چون به شدت از اسم حضرت فاطمه و حضرت علی میترسند،اینهایی که گفتم از خودم نیست و از اهلش شنیدم و جواب پس داده هست پس حتما انجام بده ان‌شاءالله برطرف بشه،و درنهایت باید به یک عالم مراجعه کنی پیش دعانویس نرو اصلا ،فقط پرس و جو کن تا یک عالم پیدا کنی تا بتونه مشکلت را حل کنه شاید در گذشته طلسمی یا دعایی برای تو یا خانواده‌‌ت گرفتن یا هرچیزی دیگه ای و باعث شده راه ورود موجودات غیر ارگانیک به خونه‌ی شما باز بشه و باید یک شخص عالم کمکتون کنه تا درست بشه

تو خونه با صدای بلند قرآن بخون 

زیارت عاشورا و آیت کرسی حتما حتما بخون

۳ تا ۴ تا حرز امام جواد بگیر بزار ۴ گوشه خونه باشه

قرآن رو حتما تو خونه داشته باش بزار جلو چشم باشه 

نماز بخون حتما 

۶صبح از آدمی ک بیخابی کشیده و ذهنش بهم ریخته غلط املایی میگیرن؟

مرمری جان سلام

ماهم تو خانوادمون همین مشکل داریم ربطی به خونه نداره این با خودتون هست از بچگی تاالان شاید از توشکم مادر یا نوزادی

احتمال زیاد همزاد خودت هست

ماصدتاخونه عوض کردیم ولی از بچگی هممون دیدیم و شنیدیم والان بعداز سالهای سال مطمینم با مادرم

چون اولین کسی که تو خونه می‌فهمه مادرمه