2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113293 بازدید | 1766 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶صبح از آدمی ک بیخابی کشیده و ذهنش بهم ریخته غلط املایی میگیرن؟

قران بذار  بالا تختش ،امیدوارم ارامش پیدا کنین ،خیلی ناراحت شدم واستون

پس کی خدا میخاد به بنده هاش لذتی بدون رنج بده....منتظر روزای بهترم
چه جالب امشب سرتا پا سرمه ای تنش بودخونه هم عوض کردم اوکی نشدمن خونه مادرمم میدیدم به وضوح😭

برو دنبال دعانویس

جن هیچ جوره با قران و اذان و سوره و غسل و این چیزا حل نمیشه.

نگو جرعت ندارم! برو یه سید پیدا کن.

اگرم بخوای شماره یه نفر رو میتونم بدم واتساپ باهاش چت کنی

یدونه صلوات میفرستی به نیت رسیدن به خواسته قلبیم🤲🏼

با اجازه استاتر

با نصب میلی (برنامه خرید فروش طلا آب شده)

با کمترین کارمزد خرید و فروش کنید

و هنگام ثبت نام کد دعوت بزن پنج سوت طلا هم جایزه ببر

برنامه رو از بازار دانلود کن

کد دعوت برنامه میلی
milli-ftei8

براش آیت الکرسی بذار یا هر چیزی فقط بهش اطمینان بده دیگه نمی یان بذار خسته شه خودش خوابش ببره. 

برین خونه مادرتون شبها بخوابین

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
گلم شما یه بار اینجا به من کمک کردیو من از دکتر مقدادی واسه خواهر زاده ام نوبت گرفتممن مدیون شما هست ...

سلام گلم درخواست دوستیمو قبول کن و شماره همون خانمه که میگی کارش خوبه برام بفرست واجبه ممنون

عزیزم این حمزاده چون خودت بچه گی میدیدی خودت حمزاد داری و وارد بچه هات کردی قبله این که بچه میاد به ...

سلام مرمری جون این دوستمون راست میگه این همزادته که به بچه هات رسیده. دامادم (شوهر خواهرم) همزاد داشت و  خواهر زادم هم داره اوایل بچه خیلی بی قراری می‌کرد از زیر یکسالگی حتی سیاهی و تاریکی میدید وحشت زده گریه میکرد و یکم که گذشت متاسفانه متوجه شدیم اوتیسمیه و حرف نمیزنه خواهر زادم و بیقراریاش ادامه داشت مخصوصا شبا حتی دکتر روانپزشک بردن که اکثر داروها ارامبخش بود بچه گیج و بی حال میشد غذاخوردنش کم شدو اصلا یه قیافه لاغر ترسناکی شده بود . ۳بارم خونه عوض کردن ولی قبل اینکه برن خونه جدید خواهرم خواب میدید که اونا تو خونه جدیدم هستن یا خواب میدید که دور شوهر و بچه اش حلقه زدن و خواهرمو نگاه میکنن و به حالت تمسخر می‌خندن  و این وسط متاسفانه مادر من و مادرشوهر خواهرم هم اهل دعانویس و این برنامه ها بودن و هی برای نوه شون دعا میگرفتن که مثلا آروم بشه ولی نمیدونستن که هر دعایی که نوشته میشه یه جن موکل همراهش میاد سر بچه برای همین فضای خونه سنگین تر میشد و بچه بی قرارتر  ولی خداروشکر خیلی اتفاقی با کسی آشنا شدند که تمام اون طلسم و دعاها رو براشون باطل کرد و بچه خیلی خیلی آروم تر شده و داروهاش رو هم قطع کرده و بچه رفتار عادی در پیش گرفته.  حالا شما در عین حالی که قرآن و نماز و اسپند براه باشه یکم از مادرت پرس و جو کن ببین سر پسر اولت براش دعا نگرفتن یا اگه مادر بزرگت زنده است ازش بپرس در زمان بچگی برات دعا نگرفته یه طلسم باطل کن پیدا کنید بیاد برات دعاهای احتمالی تو خونت رو باطل کنه

ببخشید طولانی شد

اخ جون خدایا شکرت منم دخمل دار شدم 😘😘😘 میشه برای دخترکوچولوم دعا کنید زودتر به حرف بیاد همه چیزو میفهمه و میشنوه ولی به خودش زحمت نمیده زبونش رو بچرخونه همه چیزو با اشاره و داد زدن میفهمونه   اسم کاربریم قرار بود سانسا استارک بشه و فکر میکردم چه اسم تکی نگو یه دوجین ادم همین اسمو برداشتن. دیگه انقد تغییرش دادم و پس و پیش کردم که استارکش اومد قبل سانسا و اسم کاربریم نامفهوم شد  

با سرکه واینا مشکلت حل نمیشه

باید بری پیش استاد کاربلد تا بیاد جن یا موکل یا همزاد رو از شما دور کنه 

کاری به عوض کردن خونه نداره

خودتو جادو کردن بعد نسل به نسلت هم منتقل میشه 

چطور بچههات انقدر زجر میکشن نمیبری پیش یه سیدی کسی که نجات پیدا کنی؟یه وقت نبری روانشناس و روانپزشک که فوری انگ جنون به بجه هات میزنن 

از من گفتن بود

اینا با این اسونی نمیرن از وجودتون

دختر منم ۱۰ سالشه از بچگی چیزای عجیب میدید و صداهای عجیب میشنید  مثلا سه ساله بود که میگفت یه آقای مو فرفری با لباس بلند سفید دیدم یا یه هیبت سیاه وحشتناک رو گاهی میدید.این اواخر طوری شده بود که دستشویی تنهایی نمیرفت .

بردمش روانپزشک کودکان گفت از اضطراب شدیده دارو بهش داد ۵ ماه خورد الان کامل خوب شده داروش رو هم قطع کردیم.کسی که باهاش باید میرفتم دم دستشویی حتی در رو باز میذاشت الان شبا تنها میره تو اتاقش میخوابه.

خدمت عزیزان مخالف با علم مدرن پزشکی که به خرافات معتقدند هم عرض کنم اصلا هم خواب آلود نشد و دارویی که میخورد خواب آور نبود.

بچه ها خیلی گناه دارن

ببین وقتی خونه هارو عوض کردی و بازم اومدن یعنی اینا مخصوصا اومدن برای شما و قوین

شما برادر یا خواهر دگ دارین؟ اونا هم اینطور چیزایی دیدن؟یا پدرتون؟

گفتی مادربزرگت اهل دعا و اینا بوده ممکنه یه طلسمی باشه ک گریبان نسل به نسل گرفته باشه یا نمیدونم چجوری برای شما باز شده

نجاسات و غسل و نماز درست اما اینک کسی اینارو انجام نده و گرفتار بشه نداریم چون این همه ادم هستن حتی جاهای دگ دنیا ک انجام نمیدن و همچین مشکلی ندارن

این که با قران و اینا بیشتر اذیت میکنن بخاطر اینه کافرن و با اینا اذیت و عصبانی میشن

ببین روانپزشک بری ممکنه بهت بگن اسکیزوفرنی و دارو بدن که خوب نیست اگر یه موقع خواستی بری به حرف یکی کفایت نکن و دکترای دگ هم سر بزن ببین بقیه شون چی میگن

ولی ب نظرم تحقیق کن و برو پیش ادم با ایمان و کاردرست طفلی بچها گناه دارن فضای خونه بد میشه و سنگین

زیاد تو خونه نمونین برین بیرون روحیه تونو حتما تقویت کنین بچها رو شاد کن هرچی انرژی کمتر باشه اثر اونا بیشتر میشه خیلی سعی کنین اهمیت ندین بهشون 

از ته دل دعا میکنم امیدوارم از شرشون راحت بشین ❤️