2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113291 بازدید | 1766 پست
آره یس رو ۷ بار ب نمک خوندم ریختم چهارگوشه خونه خوب بود یهو ۷۰ درصدخونه سبک سد

پشت سرهم خوندی؟ 

یا در طی یک روز خوندی؟

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر شوهر خدابیامرز من همیشه می گفت تو خونه بدره دود کن تا این موجودات رو دور کنه چون اونا از بوی بدره بدشون میاد

برو عطاری سوال کن البته شاید بعضی از عطاری ها اسمش رو نشنیده باشن و ندونن چیه ولی خب از چن جا بپرس

خدا رو شکر از پستت شات میگرم منم بعدا انجام بدم

دقیق ترش اینه که ۷باریس رو به دوقاشق نمک میخونی یعنی هربار میخونی و فوت میکنی ب نمک و اخرسر نمک رو چهارگوشه خونه مبریزی اگ اپارتمانیه چهارگوشه داخل خونه اگ حیاط داره دوگوشه از حیاط ودوگوشه داخل خونه و ته نمک رو هم اب میریزی روش و میخوری. 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

نمکش مهم نیست چی باسه همین نمک تصفیه شده خوبه

آره همین نمک.. میگم توقبلادوست من نبودی، ؟ 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

پشت سرهم خوندی؟ یا در طی یک روز خوندی؟

پشت سرهم بدون اینکه باکسی حرف بزنم باصدای بلند خوندم

پشت سرهم بدون اینکه باکسی حرف بزنم باصدای بلند خوندم

مرسی💙

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

شما با بچه هات ویروس (جن) مشترک داری موقع زایمان و بریدن بند ناف از بدن شما وارد بدن بچه ها شده

اول داروی سودا بر تحت نظر  طب سنتی بده بخوره بعد هم یه عرفای کار درست میتونن کمک ات کنن

یه پیر که مطمعن باشه 

مادربزرگت ( مادر پدرت ) زنده س زندگیش چطوریه اگه مرده خوب مرد یا با عذاب و رنج ، خوابشو میبینید در چ ...

زندس

سرو مرو گنده

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
آره درخوایت های قدیمی ها رو پاک کردم چون درخواست های دوستی خیلی زیاده باید چند روزه جواب بدم بعدش چ ...

یبار ی چی گفتی جوابت دادم دیگه نیومدی شخصی بگم بازمیای؟