2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113269 بازدید | 1766 پست

سلام‌خوبی؟؟؟

ب نظرم ب ی دعا نویسی زنگ بزن 

یکیم‌اینکارو ک میگم بکن

تو ی کاسه بزرگ ی لیوان آب + ی لیوان گلاب بریز بعدش صوت سوره ی بقره رو باز کن صداش ب آب و گلاب بخوره 

بعدش اون آب و گلاب رو ب همه‌جای خونت ب جز دستشویی اسپری کن

دیوارا لباسا تشکا بالشا سقف خونت

تو چایی و غذا ها هم‌بریز

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه واقعا جن باشه چهار قل و آیت الکرسی و سوره جن رو  بخون و اذان بگو و تمام.  ولی احتمالا جن نباشه یه خیالبافی ارثی باشه.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

هی 💔خدا رو شکر باز فقط برای من میگیرن زنداداشم و همدستاش با بقیمون کار ندارن

چقدر من بدم میاد از این کثافت کاری جادو کاش امام رضا یه لطفی میکرد تمام طلسمات رو از زمین پاک میکرد

[از حرف دل پُرند آنها که بی شکایتند....🕊🌳]
بقره خوندنس تاثیر داره ۷۰ درصد که اونم طولانی و طاقت فرساس و مبتدی باشه ۲ ساعت و ۴۵ دقیه طول میکشهصو ...

ببینید عزیزم تو خونه ای که غسل نشه و نماز خونده نشه هزاربارم بقره پخش بشه تاثیری نداره ... اما اگه خودشون غسل کنن و فقط دوتا ایه از بقره که همون آیت الکرسی هست رو بخونن و ۴ قل دیگه هیچ موجودی بچه اشونو آزار نمیده

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

کجا برم آخه دوتا خونه عوض کردیم اونا با منن از بچگی دیوانه شدم دیگه گاهی از خودمم میترسم دیگه اتفاقا ...

اب وسرکه قاطی کن پسرتوحموم بده دیگه اصلا سراغش نمیان خواهرم بزرگ ازدو اج کرده قبلا میدید حتی کنارش میخوابیدفقط با سرکه واب حموم کرد

فقط ۴ قل ایت الکرسی صلوات فراوان نماز و قران صدقه دادن و کارهایی که بچه ها گفتن را انجام بده غسل کن ...

واینکه شبهاوحموم نرین و چهارشنبه هاهم حموم نرید. 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

قرآن روزی ۵۰ آیه با صوت گوشی از رو گوشی بخون 

قران کوچک تو لباس بزارید 

چهارقل به ۶ جهت بالا پایین چپ راست جلو عقب 

سرکه که خودت گفتی 

نماز حتما بخون مخصوصا حالا تو اتاق بچه ها 

صدای اذان به وقت اذان بلند کن 

ظرف نشسته نزار تو سینک 

اشغال ها هر شب برده بشه

خرز 

من همه ی اینا رو با هم انجام دادم تا حل شد 

همه رو با هم یه مدت انجام بدید 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
کجا برم آخه دوتا خونه عوض کردیم اونا با منن از بچگی دیوانه شدم دیگه گاهی از خودمم میترسم دیگه اتفاقا ...

بچه ات جن میبینه عزیزم جنها چشمای درشت دارن 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

عزیز دعا نویس فایده نداره باید بری پیش کسی که جن میگیره 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️