2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113274 بازدید | 1766 پست

خانمایی که باور نمی‌کنید من خودمم اعتقادی به جن نداشتم تا اینکه سه ماه پیش رفته بود تو جسم خواهر زاده م که پونزده سالشه خواهرم بیچاره فکر می‌کرد دیوونه شده میگفت یکی تو گوشم حرفای منفی میزنه از همه بد میگه بردش پیش روان پزشک دو ماه دارو خوردو فرق نکرد 

خواهرم که گفته بود میرم دعا بنویسم دیوونه شد و به خواهرم حمله کرد داشت خفش می‌کرد زورشم عجیب زیاد شده بود میگفت هر کی دعا بگیره با چاقو رگشو میزنم

تا بالاخره به کمک یه آقایی اونو از جسمش بیرون کردن 

اینو گفتم بدونید همه چی به دکتر مربوط نمیشه

اره عزیزم طلسم داشتی، تجربه منو خوندی بالا نوشتم؟ منم مثل تو شدم، اومدن موقع خواب زدن تو چشم و دهنم، ...

یعنی باطل شده ؟

یعنی کسی برام نوشته ؟

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا درکت میکنم ک باور نداری حق هم داری ولی خب وجودشون رو نمیشه انکار کرد

باشه میگم که حق با شما

شما فقط به من توضیح بده مراجعه به روانپزشک کودک غیر از ۲۰۰ تومن پول چه ضرری داره که یه دفعه امتحانش نمیکنی؟

واقعا میخوام قانع بشم

بعضی داروهایی که روانپزشکها میدن هم بد نیست، درسته علاج نمیکنه اما مسکن خوبی هست. بالعکس جبهه گیری هایی که شد

به نظرم داروهای مادی هم میتونن روی جسم تاثیر بزارن و بیماری روحی رو کم کنن. وقتی این موجودات وارد زندگی میشن تعادل جسم رو هم به هم میزنن وقتی جسم به حالت تعادل برمیگرده خیلی از ناراحتی کم میشه. البته درمان بیماری ماورایی واقعا سخته و متاسفانه گاهی غیرممکنه و برگشت داره. اما میشه شدتش رو ۱۰۰ درصد تا ۲۰ درصد کاهش داد. با داروهای به قولی شیمیایی یا حتی شوک الکتریکی میشه به بیمار ماورایی کمک کرد‌.

واین نیز بگذرد....

یعنی باطل شده ؟یعنی کسی برام نوشته ؟

اره دیگه نشانه باطل شدنه، حالا محض احتیاط ادامه بدید تا مدتها که خیالتون راحت بشه دیگه نیستن بعدش حتما سریع حرز امام جواد بگیرید تا دوباره نتونن برگردن

اره دیگه نشانه باطل شدنه، حالا محض احتیاط ادامه بدید تا مدتها که خیالتون راحت بشه دیگه نیستن بعدش حت ...

ممنونم ادامه که حتما میدم 

حرز امام جواد رو پارسال گرفتم 

اخه جالب اینجاست بعد از این خوابم صبح روز بعدش پسر ۱۰ سالم به من گفت خونه روشن شده دقیقا همین حس رو هم من داشتم هم شوهرم 

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم
ببخشیدد صوت منظورم بود

ترجیحا یه صدقه رد کنید 

هر روز مداومت کنید حداقل تا دوسال بخوانید

به ترتیب

👇👇👇👇👇👇👇👇

⭐️۷مرتبه صلوات ابراهیمی 

(اللهم صل علی محمد وعلی آل محمد کما صلیت علی ابراهیم و علی آل ابراهیم، إِنَّکَ حَمِیدٌ مَجِیدٌ  

اللهم بارک علی محمد و علی آل محمد کما بارکت علی ابراهیم و علی آل ابراهیم، إِنَّکَ حَمِیدٌ مَجِیدٌ)

⭐️۷مرتبه حمد

⭐️۷مرتبه آیة الکرسی 

⭐️۷مرتبه سوره کافرون

⭐️۷مرتبه سوره توحید

⭐️۷مرتبه سوره فلق

⭐️۷مرتبه ناس 

⭐️۷مرتبه( سبحان الله والحمد الله ولا اله الا الله والله اکبر لاحول ولا قوة الا بالله العلی العظیم) و در اخر باز 

⭐️۷مرتبه صلوات ابراهیمی

این دستور بعد هر نماز خوانده باشه یعنی ۵ بار در روز 

✨#حصار_حضرت_خضر✨

@marg_ham_zibast 

#ارسال_فقط_با_لینک_کانال_مجاز_است

نتایج رو زیر پست بخونید 👇

استفاده و کپی نتایج در کانالهای دیگر اکیدا ممنوع و کارما دارد 👇

کانال آموزشهای رایگان رو معرفی کنید👇😍

@marg_ham_zibast1

سهم شما از مطالب، نشر آگاهی است. فوروارد از کانال ، کارمای مثبت شماست.

ببخشید چطور تو متن تاپیکت اینو نگفتی؟ تو متن تاپیکت دقیقا فقط به خودت و مادرت و بچه هات اشاره کردیبع ...

به تاریخ تاپیک دقت کن و دور اون متنی ک خط کشیدم رو بخون تا ببینی دروغی ندارم بگم و همسرمم میبینه و این فقط ی نمونشه 

تهمت زدن و دروغ گو خطاب کردن خیلی زشته عزیزم

موفق باشید

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
به تاریخ تاپیک دقت کن و دور اون متنی ک خط کشیدم رو بخون تا ببینی دروغی ندارم بگم و همسرمم میبینه و ا ...

عزیزم تهمتی نزدم بهتون

فقط میگم شما داری چیزای جزئی رو بزرگ میکنی

اگه شوهرتونم مثل خودتون اینقدر چیزای وحشتناک میدید واکنشش مثل شما بود و اینقدر میترسید

ولی میبینی که یه اتفاق عادی رو بزرگ نمیکنه

تو همین تاپیکم دیدم نوشتی خودش میگه توهمه

ولی شما چیزای کوچیکو بزرگ میکنی

الان خاموش شدن تلویزیون چیز عجیب و ماوراییه که شما به جن ربطش میدی؟ خیلی غیرعادیه؟

ممنونم ادامه که حتما میدم حرز امام جواد رو پارسال گرفتم اخه جالب اینجاست بعد از این خوابم صبح روز بع ...

چه خوب😍 خیلی برات خوشحال شدم برا منم دعاکن کامل رفع بشه مشکلمون ، دست از سرمون بردارن

ولی ببرش پیش یه سید یا کسی براش نگاه کنه ماهم از این مورد پسر شما داشتیم همیشه با جیغ گریه میپرید و انگار چیزی میدید میگفتیم بچست خوب میشه تا الان که ۱۹ سالشه کلا تو عالم دیگه ای و انقد فشار استرس داره کلا دستگاه گوارش داغون شده و مثل دیوانه ها حرف میزنه یا کاری انجام میده با ادما معمولی فرق داره 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

این چیزا با پیش روانشناس و روانپزشک رفتن خوب نمیشه

پیرو حرف اون خانومیکه فکر کرده بود خرافاته

پیش یه ملا ببر نمیدونم ولی بچرو دکتر اینا نبر خیلی کوچولوعه

امیدوارم زود حالش خوب بشه

من چون از بچگی میدیدم میتونم درکش کنم

اما منو باور نمیکردن و میگفتن توهمه

همش تنها میخوابیدم

یکبار خودشونو رو تختم دیدم

بعد اون هم فقط سروصداشون بود 

یه روز مامانم همسایمون صدا زد گفت این خیلی می‌ترسه 

زنه یه لیوان آب و نمک درست کرد از تو لباسام رد کرد و حمدوسورع میخوند یه ماهیتابه از قبل داغ کرد

بعد سریع اون لیوان ریخت تو ماهیتابه

باورت نمیشه که چی دیدم

کلی چشم کلی شکل صورت

از اون به بعد بهتر شدم و دیگه راحت شدم

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀