2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113268 بازدید | 1766 پست

طفلی بچه زهره ترک میشه

من راهی نمیدونم ولی مراقب باش سمت هرکسی واسه دعا نری یهو بدتر بشه چون طرف ی بچه کوچیکه

چ جوری دست از سر بچه اولت برداشت؟اکثرا میگن از اون خونه ک رفتیم ک تموم شد ولی می بازم ادامه داره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا نویس قرانی پیدا کن بچه دیوونه میشه اینجوریادم بزرگش سخته دیگه بچه طفلمعصومهمسایه مون حالش بد شد ...

یعنی منم نباید قرآن پخش کنم ک عصبانی نشه😑😢

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

اسی من ک خودم معتقد نیستم ..

ولی خوب ی آشنایی داشتیم دیونه بود ز به کوه بیابون 

گفتن جنا با خودشون بردنش ..ینی ی آدم سالم کلن یهو 

عقل از دست داد زن بچه رو ول کرد رفت میگفتن با جنا زندگی میکنه

خلاصه ی آقایی چله نشینی کرد واسشون سید بودن 

دعا نویس البته فقط کسایی ک مریضن یا مشگل اینجوری دارن

خوب شد برگشت خونه ..حالا من نمیدونم 

برید پیش ی آدم درست که کارش اینجوریه امتحانش بد نیس

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

سلام عزیزم 

عزیزم من پرستار بخش اعصاب روان هستم 

بسیار مواردی رو دیدم که افسردگی داشتن و بعد به این حالت رسیدن(این حالا یک موردش هست)

پیشنهاد من اینه همه این راه هارو بذارید کنار و فقط برید سراغ روانشناس 

شما که همشو امتحان کردی 

سراغ این مورد هم برو 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

عزیزممممحرز امام جواد میگیری و سوره بقره پخش می‌کنی،بعد نمازززززز نمیخونی؟!!همین امروز شروع به نماز ...

مامان ریحانه مشکل ایشون باید اصولی حل شه.من مادربزرگم مومن و نماز شب خون بود ولی تو خواب اذیتش میکردن./

دلیلشم خودش میدونست

من تا حالا ندیدم. 

ولی دختر دو ساله ام بعضی وقتا یه چیزهایی می‌گفت.

مثلا میگفتعمو اذیتش می‌کنه یا عمو میزنتش.

یکبار خیلی ترسیدم گفتم عمو کو؟ یکطرف خونه را نگاه کرد گفت اون عمو داره می‌ره. با چشماش دنبال کرد تا رفت تو دیوار.

بعد یکی دو سال دیگه چیزی ندید

از شش سالگی خونه تنهابود شب و روز

دیگه نمیترسه

بچه بزرگتر شه، خودتم آرامشتدبیشتر میشه.

چون ندیدم نمیتونم بگم ناراحتی روانیه و منکرش بشم یکی از آشناهایمان هم خیلی آ دم نرمالیه ولی میگه من میببنم

من خیلی پادکست های روانشناسی و اینا گوش میدماین چیزایی که تعریف میکنی یه چیزی شبیه توهم هستتو که همه ...

محاله توهم باشه چیزایی ب چشمم و تو بیداری کامل دیدم ک اگه بخام تعریف کنم ....

فقط میدونم هستن وجود دارن 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

ما امام حی وحاضر داریم ،از امام زمان‌کمک‌بخواه ، این چیزا همه جاهستن ولی بدن ضعیف با بدن قوی وروحیات فرق داره ، خودتون تقویت کنید 

مثلا خرما فقط روزی ۳ عدد 

سوره حشربزار

سوره بقره برای جادو هست نه اینا 

سوره یس معرکس 

به بچت وخودت زیر لباس سنجاق ببند 

اگر هم نماز بخوانید تمام اینا نابود ونیست میشن 

به دستور خدا 

دلم برای پسرت سوخت ان شاالله که نبینتشون 

حسین جانم 🌺

بهتره ببریش دکتر،متاسفانه من اصلا کارایی که برای جواب گرفتن و انجام دادین قبول ندارم

به دکتر چی بگم

دکتر آخه چکارمیتونه بکنه

😢

سلام مرمری جونم.

خواهرزاده نامزدمم، همین مشکل و داره، متأسفانه نتونستن کاری کنن، الان دنبال حرز امام جوادن که درست و واقعی و باآداب نوشته شده باشه، تا حالا پیدا نکردن.

اون حرزایی که بیرون هست و میفروشن، همش الکیه، یه عالمی بوده که خیلی تو این کارا زبانزد بوده، ولی به رحمت خدا رفته.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                

قرآن بالای سرش گذاشتی؟؟صوت سوره بقره توخونه هم خیلی تاثیرداره.

بله دائم بالا سرشه

بقره هم گذاشتم

بازم میبینه