2777
2789

دیدم شوهرش خیلی بهش ابراز علاقه می‌کرد یه ذوق خاصی داشت، گریه م گرفت

ببینید از من بعیده این حرکت، جدی میگم، من اصلا و ابدا حسود نیستم

ولی تنها عروسی بود که این حس رو بهم داد، این که شوهرش آنقدر بهش ابراز علاقه می‌کرد، آنقدر واسه لحظه لحظه ش ذوق داشت

منم شوهرم خیلی بهم علاقه داره، ولی کلا این مدلی نیست که ابراز کنه، همیشه من باید ابراز کنم، من باید شروع کنم، من باید اول بگم، من باید ذوق کنم و... تا اون در مقابل این کارا واکنش نشون بده

واقعیت این موضوع چند وقتی هست رو مخم رفته، حتی یه مدت منم شدم مثل خودش ولی جوریه اصلا انگار نمی فهمه، انگار براش عادیه

من قبل از عروسیم هم یه سری مشکلات مادرشوهرم درست کرد، که به خاطر اونا هنوز ناراحتم، گرچه بخشیدم ولی از دلم نرفته

وقتی فیلم عروسی آرام جعفری و اون همه ذوق همسرش نسبت بهش رو دیدم، انگار یه ندایی درونم گفت من لایق این همه بی مهری نبودم، به خاطر همین گریم گرفت، انگار حسرت اون نگاه پر از ذوق اون دل تو دل نبوده اون آرامشه مونده رو دلم

I will always love you❤️💖💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همچنینم 

دیگه حتی درخواست نمیکنم هم،مثل خودش شدم،حوصله ندارم دیگه 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اکثرش اداست برای جلو دوربین

خب باشه، مهم اینه که من اون حس رو میخواستم و خودمو لایقش میدونستم،به خاطر همین با دیدنش گریم میگیره

حتی یه چیز مادی نبود که همسرم نتونسته باشه برام فراهم کنه

I will always love you❤️💖💗

همه چیز با صحبت کردن حل میشه همهههه چیززززز

نه خواهر 

کجا حل میشه؟؟اینننننقدر من صحبت کردم و بی فایده بود،اصلا ذات آدما به سختی عوض میشه

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ولی من و نامزدم برعکس شماییم

اون پر از ذوق و عشق و علاقه من ی ادم خنثی 

اون همیشه اول میبوسه بغل میکنه ابراز علاقه میکنه من فقط جواب میدم 

خودم خیلی اذیت میشم چون حس زنانگی ندارم خیلی دلم میخواد من پرشور تر باشم اما نمیتونم