2777
2789
عنوان

هالووین کجایین🎃

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم حس میکنم اولشه😂😂

انشالله که تا آخرش همینجوری باشین. 

دوست منم با خانم برادرش انقدر صمیمیه هر وقت تو کلاس زبان ازش می‌پرسن بهترین دوستت کیه اسم زن داداششو میاره الانم حدود ۲۰ ساله که عروس خونوادشونه

انشالله که تا آخرش همینجوری باشین. دوست منم با خانم برادرش انقدر صمیمیه هر وقت تو کلاس زبان ازش می‌پ ...

ایشالااا منکه کلی دوسش دارم همیشه مناسبتا بهش هدیه میدم ولی دوستام میگن اون چنین حسی بهت نداره..

برو کافههه یا اتاق فرارر تجربه ی خوبی میشه

به دلم نمیشینه این مراسم کلا حال نمیکنم باهاش😂

رویداد ها و فرهنگ  خودمونو بیشتر دوست دارم

آماده کمک به بچه های گل و گلاب انسانی🌱🤍

به دلم نمیشینه این مراسم کلا حال نمیکنم باهاش😂رویداد ها و فرهنگ خودمونو بیشتر دوست دارم

منم مناسبت‌هایی که با فرهنگ خودمون جور هست خیلی دوست دارم،این چیزایی که مربوط به فرهنگ وارداتیه اصلاً خوشم نمیاد

ایشالااا منکه کلی دوسش دارم همیشه مناسبتا بهش هدیه میدم ولی دوستام میگن اون چنین حسی بهت نداره..

سعی کن متعادل باشی ، دچار افراط و تفریط نشی البته اینکه شما بهش کادو می‌دی خوبه محبت میاره، ایشون موقعیتی داره کادو بده و کمتر از شما کادو میده یا نه شرایطش رو نداره ، اگر شرایطش رو نداره خب شما هم نباید توقع داشته باشی عزیزم 

البته به نظر می‌رسه شما دختر صادقی هستی و اخلاق خوبی داری که تونستی بهش محبت بکنی انشالله که اونم به طرف شما بیشتر جلب میشه

سعی کن متعادل باشی ، دچار افراط و تفریط نشی البته اینکه شما بهش کادو می‌دی خوبه محبت میاره، ایشون مو ...

شرایطشو داره خداروشکر وضعشم خوبه ولی خب هرکسی یه اخلاقی داره دیگه🥰

قربونت عزیزم

شرایطشو داره خداروشکر وضعشم خوبه ولی خب هرکسی یه اخلاقی داره دیگه🥰قربونت عزیزم

شما شاغلی؟از پول خودت می‌خری یا از پول همسرت؟

اون چطور متاهله؟خودش درآمد داره؟از شما بزرگتره یا کوچکتره؟

منم عاشق خواهرشوهرم بودم بعد ها این عشقت به نفرت تبدیل میشه

منم دقیقاهمین بودم دوسش داشتم فقط همین ولی حالابخونم تشنس ومن توچشمم مث زغال سیاه شده امیدوارم قهرباشیم تابد۴ماهی میشه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه