الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ایشالااا منکه کلی دوسش دارم همیشه مناسبتا بهش هدیه میدم ولی دوستام میگن اون چنین حسی بهت نداره..
سعی کن متعادل باشی ، دچار افراط و تفریط نشی البته اینکه شما بهش کادو میدی خوبه محبت میاره، ایشون موقعیتی داره کادو بده و کمتر از شما کادو میده یا نه شرایطش رو نداره ، اگر شرایطش رو نداره خب شما هم نباید توقع داشته باشی عزیزم
البته به نظر میرسه شما دختر صادقی هستی و اخلاق خوبی داری که تونستی بهش محبت بکنی انشالله که اونم به طرف شما بیشتر جلب میشه
منم عاشق خواهرشوهرم بودم بعد ها این عشقت به نفرت تبدیل میشه
منم دقیقاهمین بودم دوسش داشتم فقط همین ولی حالابخونم تشنس ومن توچشمم مث زغال سیاه شده امیدوارم قهرباشیم تابد۴ماهی میشه
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه