2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113274 بازدید | 1766 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این قرن که روانشناسی اومده و روانپزشک هست حرز امام جواد و سرکه! خب ببرش دکتر. در ضمن خواب درسته ن ...

نمی‌فهمم حرز امام جواد چه ربطی به قرن و روانپزشک داره

اتفاقا بهترین روانپزشک ما قرآن و اهل بیت هستند☺️

من خودم توتو خواب خیلی اذیت میشدم آلن خوب شدم اول سوره ناس موخندم تا مدتی خوب شدم چاقو هم بالای سر م ...

منم توخواب به بدترین شکل اذیت میکردن

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

فدات الان میگن خانوادگی مشکل ژنتیکی دارین 😂

ندیدن اینومیگن.خدانکنه ببینن

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

کجا برم آخه دوتا خونه عوض کردیم اونا با منن از بچگی دیوانه شدم دیگه گاهی از خودمم میترسم دیگه اتفاقا ...

حرز ابودجانه خودت بنویس تو وبلاگ دایی ابراهیم هست اونجامیتونی بری تو پست مربوط از دایی ابراهیم بپرسی 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

بازم شروع به اذیت کردن ؟!

مگه آخرین بار کی بوده ؟ 

کلاً اولین بار کی بوده ؟ 

ببینید ۳ احتمال داره : 

۱ : یا با جادو اومده که اسیر و در خدمت جادوگر هست ( از هر ۱۰۰۰۰ مورد ۹۹۹۹ مورد با جادو میان و خادم و موکل طلسم ان ( منظور از جادو : دعای بد ، دعای سیاه ، جادوی سیاه ؛ طلسم سیاه هست )

۲ : یا به میل خودشون اومده و آزاد هست ( بسیار بسیار بسیار به ندرت پیش میاد ) از هر ۱۰۰۰۰ مورد فقط یکی با میل خودش میاد و فقط یک نفر هست ، اگه بیشتر هستن نتیجه میگیریم با میل خودش نیومدن و با جادو اومدن یا از قبلتر بودن ) 

۳ : یا از قبل از شما بوده ( مثلا برای ساکنان قبلی دعا گرفته بودن " که بعید چون با اون آدما میرن " ) یا مثلا خونه ی یه جادوکُن بوده ، یا مشکل از خاکشه ( مثلا مثلا مثلا زیرش یک قبرستان قدیمی هست و غیره که اینم بعید میدونم ) 

من بیشتر رو مورد اول مشکوکم 

به هر حال چه با میل خودش اومده باشه چه با سحر و جادو اومده چه از قبلتر اونجا ساکن بوده : 

با قرآن و ادعیه ی شرعی دفع میشه : مخصوصا آیات ۶۰ قاف 

تو گوگل که بزنی وبلاگ دایی ابراهیم میاره فقط خودش رو پیداکن اصلیشو که پوسته وبلاگ سبز رنگه قرآن کنارش بالا سمت راست داره و پست مرتبط رو پیدا کن آزار جن ...مثلا ...بچه ها میبینند ...حتی فرشته هارو هم میبینند 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

نه مادرم اهل این کارا نبود ولی مادربزرگم یعنی مادره پدرم بشدت اهل دعا گرفتن و جادو جمبل بود و همیشه ...

خدای بزرگ لعنتش کنه و پاکش نکنه ایشالا اون دنیا قیر داغ بریزن دهنش 

به خدا حدسم درست بود با جادو اومدن و چون روش نیوفتادی تا دفعش کنی موندگار شدن 

اصفهانمن از دعا نویسا میترسم😢

من یه کاری میگم انجام بدید دعای جوشن کبیر رو بخونید از صمیم قلب با علم و یقین ...در جوشن کبیر هزار اسم خداست به معانی تک تک شون توجه کن وقتی عمیق بخونی متوجه میشی قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست از صمیم قلب در پایان دعا اهدا کمک بخواه ...ان شاالله رفع میشه....من معجزه ها دیدم از جوشن کبیر

امید آخرین چیزیست که میمیرد

الآن میان میگن برو پیش روانشناس و روانپزشک و فلان و ...

دارم بهت خواهرانه میگم فلان کن بیسار کن بهش فکر نکن برو پیش تراپیست و اینا

اونایی که اینو میگن خودش و جد و آباءشو بفرسته پیششون