2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113294 بازدید | 1766 پست
میترسم همون چاقو رو برداره سرمون ببره

اتفاقا از بی معنی ترین و خطرناکترین کارا همینه

اینا علایم بیماری حاد روانی هست

و تو اون حس ووحال اون فرد هرکاری ازش برمیاد واین چاقو دم دستش واقعا خطرناکه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
عزیزم دوتا کبوتر سفید تو خونت نگه دار،کبوتر سفید، خروس سفید واسب نژاد دار این سه حیوون برای دور کردن ...

درسته خروس خیلی خوبه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان نه عزیز من شیعه هستم اینو تو یه کتابی در مورد ماورا خوندم خروس یه پرنده ای هست که مدام درحال تسبیح خداست

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

خطاب به دوستانی ک میگن اسکیزوفرنی یا مشاوربرو یا ژنتیکی و فلان... دورازجونتون تابه سرتون نیادنمیفهمی ...

من خودم توتو خواب خیلی اذیت میشدم آلن خوب شدم 

اول سوره ناس موخندم تا مدتی خوب شدم 

چاقو هم بالای سر میزاشتم و اونم جواب بود 

چون از چاقو میترسم 

بعد که همه راه ها رو رفتم به این الکرسی رسیدم و بعد کامل خوب شدم 

این مشاغل پیچیده هست . من که هر چی فک کردم به نتیجه ای نرسیدم 

ولی مادر پدرم تو بچگیم برای مریضیم دعا گرفتن و من از همون موقع این جوری شدم 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

عزیزم توی خونتون پرنده داشته باش قناری یا هرچیزی که راحتید 

پرنده اگر چشم زخمی باشه چیزی باشه رو به خودش جذب میکنه و این موجودات از پرنده ها میترسن

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
اتفاقا از بی معنی ترین و خطرناکترین کارا همینهاینا علایم بیماری حاد روانی هستو تو اون حس ووحال اون ف ...

اسکیزوفرنی هست ولی جن هم وجود داره من یه هم اتاقی داشتم خیلی دختر باهوش و مذهبی بود خانواده مذهبی هم داشتن دشمن داشتن براشون دعا گرفتن جن ها وارد خونشون شدن خیلی اذیتشون کردن حتی مامانشو هل دادن از پله ها افتاد دستش شکست

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

عزیزم توی خونتون پرنده داشته باش قناری یا هرچیزی که راحتید پرنده اگر چشم زخمی باشه چیزی باشه رو به خ ...

فکنم نتیجه عکس بده 

برای برادرم دعا نوشته بودن و با یه کبوتر مرده انداخته بودن پشت کمد خونش 

اگر خوبه چرا برای طلسم استفاده میکنن

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

اسکیزوفرنی هست ولی جن هم وجود داره من یه هم اتاقی داشتم خیلی دختر باهوش و مذهبی بود خانواده مذهبی هم ...

دقیقا وقتی دعا میگیرن یعنی جن ها رو اجیر میکنم براشون یه کاری انجام بدن 

دعا هم اثرش تا چهل روزه  اونا هم زندگی دارن و از اجیر شدن بیزارن 

خوب معلومه شروع میکنن به اذیت کردن 

سلام عزیزم چند وقت بود تو سایت نمیدیدمت 

واقعا ناراحت شدم

شما سنگینی بدی دارید 

مطمئنا طلسمی چیزی دارید

اولین و راحترین روش دود کردن همزمان اسفند و کندر دودی و گل ختمی

و قربونی کردن به مرغی چیزی 

و ریختن سرکه

نیازی به دعا نویس نیس 

من مستند وحشت زیاد نگاه میکنم با اینا پاکسازی میکنن

خودت و کل اعضای خانواده هرشب گلاب بخورید

بشین ۵۰ دفعه سوره الرحمن بخون و فوت کن به اب و کل خانواده کم کم بخورید 

انشالله بهتر میشید

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

فکنم نتیجه عکس بده برای برادرم دعا نوشته بودن و با یه کبوتر مرده انداخته بودن پشت کمد خونش اگر خوبه ...

نه کبوتر منظورم نیس منظورم قناری یا مرغ عشقی چیزی هست جون شنیدی پرنده ها مثلا اتفاقاتی مثل زلزله رو زودتر متوجه میشن؟ به همین خاطر میگم 

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
اینهمه آدم نماز نمیخونن اعتقادی هم ندارن ، این مشکل براشون پیش اومد ؟؟؟؟ !!!

جن الکی اذیت نمیکنه حتما اذیت شده اجیر شده 

اونا هم ممکنه کاری به این جور موجودات نداشته باشن