2777
2789

بابام دیشب خیلی یهویی به من گفت که بگرد تو دیوار یه جایی رو پیدا کن یه سال بریم اجاره . گفتم چرا ؟ میگه عمو پیشنهاد داره خونه ما رو باهم بسازیم ۴ دانگ برای اون ۲ دانگ بزای ما بشه . خونه ما کلنگیه و تنها دارایی درست و حسابیمونه مامانمم  ناراحت شد . گفت من دختر بزرگ دارم .بچه کوچیک دارم .فردا بهشون بگم خونه هم ندارم فقط ۲ دانگ رو بین خودتون تقسیم کنید ؟ 

عموم ۱۰۰ بار زنگ زد از زنش نظر پرسید ولی بابام اصلا به ما اطلاع هم نداد آخر سر که تصمیم گرفته بودن زنگ زد گفت 

مامانمم این وسط قهر کرده داره جمع میکنه بره . بابام دیشب حرف های زشتی بهش زد . تو خونه ما هم قهر یعنی طلاق . بابام متنفره ار قهر دیگه دنبالش نمیره 

منم درس دارم دو هفته شده که دانشگاه نرفتم . اسیر اینا شرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داره مامانت 

عمریه با شوهرش زندگی میکنه لابد میدونه حرف و سیاست تو کله ش نمیره که این راهو انتخاب کرده

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

چرا دو دنگ سهم شما مساوی باید تقسیم بشه تازه اگر عموتون هزینه ساخت رو کامل بدن بازم اصل زمین برای شماست

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

عموت سرمایه و متراژ بیشتر دارهکه ۴دنگ اون ۲دنگ شما 

اخر کارم میگه بیا این دو دنگ چیزی نیست بفروش به من 

وشما اواره میشید

مامانت حق داره نگران باشه

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
چرا دو دنگ سهم شما مساوی باید تقسیم بشه تازه اگر عموتون هزینه ساخت رو کامل بدن بازم اصل زمین برای شم ...

این خونه ارث بابام بوده ولی از اونجایی که بابام عشق خانواده شو داره ارث پدریش رو هم از عموهام پول میده تا بخره 

الان بهشون بدهکاره با حساب کردن اون پول دو دانگ بهمون میرسه 

حق داره مامانت عمریه با شوهرش زندگی میکنه لابد میدونه حرف و سیاست تو کله ش نمیره که این راهو انتخاب ...

مامانم زود تصمیم میگیره 

میدونه قهر کنه بابام هیچوقت نمیره دنبالش و حتی نمیذاره خودش برگرده 

مامانم زود تصمیم میگیره میدونه قهر کنه بابام هیچوقت نمیره دنبالش و حتی نمیذاره خودش برگرده

بنده خدا زده به سیم آخر  از دست بابات

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

جایی وم نداره بره اخه . مادربزرگم با خواهرای من کنار نمیاد محاله بذاره اونجا بمونن

خواهراتو نبره 

بزاره پیش بابات 

بابات که مفت بلد حرف بزنه فحش بده 

حداقل یه بار بزار بره 

بابات ببینه همیشه ازین خبرا نیست  که هر کار کنه زن جم نخوره که آقا گفته قهر یعنی طلاق ،یعنی هر بی احترامی بکنم بمون و خفه شو

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

شمام این وسط قربانی نباش برو دانشگاه ت 

پدرت بشینه بچه هاشو خودش حمع کنه