2777
2789

من داشتم میرفتم دانشگاه امروز

بعد من برم دانشگاه ی مترو سوار میشم یه اتوبوس

از اتوبوس پیاده شدم برم مترو سوار شم

ی مرده بود کنار دیوار تکیه داده بود سرش تو گوشیش بود هی هم سرشو در میاورد اینورو اونورو نگاه میکرد باز در حد ۲ ثانیه سرشو میکرد تو گوشیش باز دوباره بالا

بعد من ک داشتم رد میشدم حس کردم داره ازم فیلم میگیره یه نیم نگاهیم به پشتم کردم حس کردم گوشیشو چرخونده سمتم و داره همینجور فیلم میگیرا

خیلییی حس بدی گرفتم خیلی زیااااد

اصن قیافه مرد عه اونجا زایه بود یجور زاغارتی تیپ زده بود....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از منم یک مرده تو اتوبوس که صندلی عقبم بود داشت فیلم میکرفت برگردوندم سرمو دیدمش گوشیشو گرفته بلا سرم 

منم کم نذاشتم😂😂

گوشیشو چنگ زدم پاک کردم بعدم سرش جیغ و داد کردم مردا و زنا همه هم باش دعوا کردن

از منم یک مرده تو اتوبوس که صندلی عقبم بود داشت فیلم میکرفت برگردوندم سرمو دیدمش گوشیشو گرفته بلا سر ...

والا منم اگه دیرم نمیشد میرفتم گوشیشو میگرفتم و زنگ‌میزدم پلیس....

حتی تا مترو فک کنم داشت تعقیبم میکرد...

از منم یک مرده تو اتوبوس که صندلی عقبم بود داشت فیلم میکرفت برگردوندم سرمو دیدمش گوشیشو گرفته بلا سر ...

میکم چرا فیلم میگیرن اینا برا منم چن باری اتفاق افتاد یا عکس میگیرن

جان؟🥲

با دخترام رفتیم بیرون .یه نره خری گوشه خیابون عینک میفروخت،رد شدیم دخترم گفت مامان عکس گرفت ولی من باور نکردم دخترم سمتش رفت بازور گوشیش گرفت رفت داخل گالریش، کلی عکس از زن هابود، دخترم عکس مارو پیدا کرد پاک کرد اون طرفم جمع کرد وفرار