2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113293 بازدید | 1766 پست

باید با یک دانشمند علوم دینی مشورت کنین ....

۳۰ روز به طور مدام خوندن سوره بقره یعنی ۳۰ روز پشت هم ..

این و داخل نت سرچ کنین فقط نباید قطع بشه اگه وسطش فاصله بیفته .... سرچ کن ببین 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم فقط میدید بعد با جزئیات تعریف می‌کرد منم ب رو خودم نمیاوردم میگفتم فرشته اس اومده بتو سر بزنه ه ...

میگم یه چیزی می گم شاید خنده دار باشه.اما شنیدم و دیدم انجام میدن و موثره.سرگین اتیش بزن.معذرت می خوام.اما توی قدیمیا شنیدم واسه دوری موجودات شیطانی استفاده می کنن

وویی 

چه وحشتناک 

دوست منم دارن تو خونشون یبار داشتم باهاش تلفنی حرف میزدم یهو داد زد گفت من ازتون نمیترسم هر غلطی میخاید‌کنید،

بهش گفتم چی میگی ؟ گفت وقتی میان تو اتاقم اینجوری میگم دیگه اذیتی با من ندارن 

من همونجا تلفن رو قطع کردم مثل هاپو فرار کردم 

نمک بریز اینور اونور چی؟نمیدونم برای طلسمه یا ..ولی سرکه هم اخه میگن بعضیا خوب نیس که بریزی

من ی مدت طولانی شبا کنار گوشم صداشونو واقعا میشنیدیم. ی استادی بهم گفت قبل خواب ازشون بخواه ک دیگه ساکت شن.

وای یبار من گفتم سوره بقره برای این مورد مناسب نیست .کاربرا فحش ناموس دادن بهم

چرا مناسب نیس؟چی خوبه؟

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

فکر کنم بچه ها می بینن بزرگ که بشن  درست می شه ، دختر خواهر منم می دید اون سالی که کرونا اومده بود وای که چه سال نحسی بود ، مدام از ترس از خواب می پرید جیغ های وحشتناک می کشید و گریه می کرد سرش رو قایم می کرد چشماش رو می بست که نبینه ۴ ماه همین مدلی بود دیگه افسرده شده بود اصلا مدام پیش خودمون می گفتیم یعنی این بچه خوب می شه ، هر جا هم می رفت باهاش می رفتن ،خانه مادرم ،خونه ما ،خدا شکر اون روزا تموم شد ، اگه مجسمه یا عروسک داری بریز دور یا قایم کن ، جلو اینه رو پارچه بکش ، قران و اذان هم تو خونه پخش بشه ،دو تا کبوتر هم خو نتون بیارید خیلی خوبه 

چون خودتم میدیدی احتمالا یه مشکل ارثیه

واقعی نیست

برید روانپزشک

یه سوال برام پیش اومد اگه واقعی باشه چرا فقط موقع خواب میاد؟

اون موقع ذهنتون خسته س،یا شاید تو خواب و بیداری یه چیزی میبینید...

یه اتفاق مشابه برای بچه نزدیکانم پیش اومد

بچه تو شب با جیغ بیدار میشد

دکتر گفت کم خونی داره

در کمال ناباوری با برطرف شدن کم خونی این حالتشم خوب شد.

اینو الان یادم افتاد

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

سلام عزیزم در اینکه بچه ها گفتن نماز وقران ترک نشه وخونه تمیز باشه شکی نیست امااین یک نوع بیماری هست ...

اخه پسر بزرگ من الان ۷سالشه اوکیه و مشکلی نداره درصورتی ک بچگی میدید به وضوح حتی الانم با جزئیات یادشه

نی نی من دوسالشه ن گوشی دیده ن چیز ترسناک 

اونا واقعا وجود دارن خودم ب چشمم دیدم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....