2777
2789
عنوان

چطوری فراموشش کنم❓️🥺🥺🥺

90 بازدید | 8 پست

راهکار بدین

البته اشتباه از من بود بهش چندان توجه نمیکردم یا به حرفاش اکثر مواقع جواب رد میدادم و حس تنهایی میکرد، تصمیم گرفتم بهش توجه کنم دیدم داره بهم کم توجهی می کنه.

بعدش اصرار میکنم همش دیر سین میکرد منم زدم تو ذوقش تیکه پروندم😶 دلش شکست. بعدش باز پیام دادم ولی دیگه حتی جوابم نمیده 

8 ماه گذشته ولی خب به فکرشم🙁🥲

خیلی دوستش داشتم نمیخواستم بره🥺

La

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

5 ماه

۵ ماه باهم بودین کلا بعد ۸ ماه هنوز نتونستی فراموشش کنی؟ زیادی تو ذهنت بهش پر و بال دادی

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

به خدا که فراموش میکنی 

زمان بده به خودت 

من اینقدر حالم بد بود طرفو میدیدم خون گریه میکردم هر شب خوابشو میدیدم تپش قلب داشتم و.... 

یکدفعه تموم شد

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
قبول دارم که گیجم

عا تو همونی که با اون یکی اکانتت الان تاپیک زدی راجب دوس پسرت بود؟ خب ببین همینجوری فراموش نمی‌کنی دیگه خیلی ذهنتو درگیر چرا و اما می‌کنی تموم شد بذار پشت سرت بمونه اینم بگم هرچقدر تو بیشتر سمت اون بری و انرژیتو بذاری روی اون، اون از تو دورتر میشه زمانی برمی‌گرده که تو کاملا ایگنورش کردی و سرت گرم زندگی خودت شه این یه فکته

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...