2777
2789
عنوان

چیکنم شوهرم برگرده:(کمک کنین خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 164 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای بعضی وقتا خودمو میبینم میگم عجب سگ جونی ام من خوب وقتی همه چیز برای یه زندگی خوب حاضره چرا این همه حساسیت نشون میدی

من و شوهرم سنتی ازدواج کردیم خونوادش اومدن خواستگاری من پسندیدم و تمام دیگه از هر ده نفر نه نفر اومدن گند زدن به دوران نامزدیم به عقدم به عروسیم به زندگیم اما ما همدیگرو میخواستیم  الانم حتی شاید شدید تر دلشون نمیخواد ما خوشبخت باشیم اما سخت داریم زیر این فشار دست و پا میزنیم که زندگیمونو نگه داریم یکمی عاقلانه تر تصمیم گرفتن و خوبی های زندگی رو دیدن خیلی خوبه پشت و پناه هم باشین نه سوهان روح همدیگه امیدوارم بهتینا برات اتفاق بیفته و با قدرت پای زندگیت وایسی

من نخاستم ک هربار از دلم دراره اما اینکه میبینم مث سابق نیست و گفته زده شدمو بی تفاوت شدم این ناراحت ...

بیشتر از دلت دربیاره؟! بی خیال تو رو خدا 

اصلا بیقراری و استرس و دنبال عکس العمل مثبت بودنت اشتباهه

الان اینکه دنبال اینی که نشون بده بی تفاوت نیس , داری نتیجه عکس می گیری, یعنی اینکه داد میزنه سرت, پس کلا دنبال چیز بیخودی و اشتباه هستی! 

از این به بعد فقط دنبال این باش ارامش داشته باشه و عصبانی نشه! این باشه هدفت ....اینجوری جذبت میشه....فقط او ارامش داشته باشه و اعصابش آروم باشه. باشه؟ 

عزیزم، ببخشید که رک میگم، بنظر من تقصیر اول و آخرش واسه خودته، آخه بیخودی ناز کردن و قهرای الکی ، اع ...

ینی من با اینکارا میتونم کاری کنم ک فراموش کنه و مث اول بشه؟بیخودی ک خب نبوده ی وقتایی واقعا ناراحت میشدم اما خیلی از بحثامون سرچیزای الکی بود و هی کش میدادیم تا اخر اون کوتاه میومدو ارومم میکرد

26

تقاوت سنیتونم زیاده تعارف ندادیم که درکت میکنم توالان تو اوج سنی هسای که توقع دیده شدن داری توقع حس عاشقونه اهمیت دادن 

.اما شوهرت این سن و رد کرده اون ارامش میخواد  خودتو برسون بهش عزیرم یکم از اون احساس  

بکش کنار بزرگتر رفتار کن گلکم

ینی من با اینکارا میتونم کاری کنم ک فراموش کنه و مث اول بشه؟بیخودی ک خب نبوده ی وقتایی واقعا ناراحت ...

بله میشه مثل اول بشید چرا نگران این هستی که همه چی تموم شد دیگه؟

بسپار به خدا خودش خوب درست میکنه خدای دانه های انار🥰
بیشتر از دلت دربیاره؟! بی خیال تو رو خدا  اصلا بیقراری و استرس و دنبال عکس العمل مثبت بودنت اش ...

اره درسته باید همینکارو کنم فقط نمیدونم موقعی ک سرکاره روزی یبار بهش زنگ بزنمو حالشو جویا شم؟یا هررزو اینکارو نکنم؟

ینی من با اینکارا میتونم کاری کنم ک فراموش کنه و مث اول بشه؟بیخودی ک خب نبوده ی وقتایی واقعا ناراحت ...

الان وقتی چیزای الکی پیش میاد بگو ول کن بابا حیف نیست به خاطر این چیزا خودمونو ناراحت کنیم الان میخوام از کنار تو بودن لذت ببرم مطمین باش عاشق تر از قبل میشه